Cum s-a protejat Spitalul CFR din Ploiești împotriva COVID. Lista achizițiilor publice

0

Observatorulph.ro continuă campania privind modul în care spitalele din Prahova au gestionat criza generată de pandemia de covid.

Astăzi vă prezentăm lista de achiziții publice furnizată de Spitalul CFR din Ploiești, care intră în categoria celor suport-covid din Prahova.

Citește și ”Spitalele din Prahova refuză să spună cum au cheltuit banii din donații și sponsorizări în perioada pandemiei COVID”.

Solicitarea observatorulph.ro:

Buna ziua, prin prezenta va solicitam sa ne raspundeti la urmatoarele solicitari:

1 Va rugam sa ne puneti la dispozitie o lista cu aparatura medicala achizitionata de institutia dvs in intervalul 8 martie-22 aprilie

2 Pentru fiecare aparat va rugam sa precizati sursa finantarii, denumirea institutiei care a asigurat fondurile, sectia catre care a fost repartizat si momentul in care a devenit operational.

Va rugam sa raspundeti la aceleasi intrebari si pentru aparatele cumpărate din donatii si sponsorizari

4 Va rugam sa ne transmiteti lista cu materiale de protectie a personalului medical cumparate in acelasi interval, preturile de achizitie, furnizorii si modalitatea de achizitie.

5 Va rugam sa precizati componenta stocurilor materialelor de protectie pentru personalul sanitar  existente la data 22 aprilie.

6 Va rugam sa ne transmiteti daca a inceput testarea personalului medical pentru depistarea covid? Daca da, va rugam sa precizati cate teste s-au facut, care au fost rezultatele, cate mai sunt de facut, cine le face (Denumirea entitatii)?”

Din documentul transmis redacției noastre de conducerea spitalului CFR reiese că acesta nu a beneficiat de fonduri alocate special de la Consiliul Județean Prahova sau Ministerul Sănătății și nici de donații.

Răspunsul spitalului CFR Ploiești:

spital-cf

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău