Ei sunt elevii ploieșteni care realizează viziere pentru salvatorii prahoveni. Cum îi poți ajuta

0

Printr-o postare pe pagina oficială de facebook, ISU Prahova i-a făcut cunoscuți pe elevii ploieșteni care au început realizarea de viziere pentru protejarea salvatorilor prahoveni aflați în prima linie, în lupta cu coronavirusul.

Organizați în trei echipe, elevii Colegiului Național Ion Luca Caragiale din Ploiești le-au dăruit salvatorilor din cadrul ISU Prahova până acum 20 de viziere, necesare paramedicilor.

Cum produsele pe care le realizează implică automat și costuri de producție, persoanele care pot susține proiectul derulat de elevii CNILC Ploiești pot face donații în următorul cont:

RO92 RZBR 0000 0600 0183 6305, pe numele beneficiarului AVRAM MARIUS DAN, deschis la Raiffeisen BANK.

„Echipa de Robotică infO(1)Robotics de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Ploiesti împreună cu Deco RAM şi BraveBots au început realizarea de viziere pentru personalul care acționează in prima linie in lupta cu coronavirusul, care sunt în mare nevoie de astfel de echipamente de protecţie.

Tinerii au dăruit echipajelor de salvatori 20 de viziere necesare pentru protecția paramedicilor.

Va mulțumim pentru dăruire, implicare și solidaritate! Sunteți un exemplu pentru întreaga comunitate!

Dacă doriți sa sprijiniți aceasta inițiativa o puteți face donând in contul RO92 RZBR 0000 0600 0183 6305, pe numele beneficiarului AVRAM MARIUS DAN, deschis la Raiffeisen BANK.” este mesajul postat de ISU Prahova pe pagina de facebook.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău