Poza_2_e5b0f.jpg

Centrul Medical SanConfind de la Poiana Câmpina, cel mai mare spital privat din județul nostru, devine tot mai cunoscut și prețuit în întreaga țară, numele său transformându-se tot mai mult în renume.

Astfel, Baza de Tratament Balneologic și Recuperare Medicală SanConfind, prima structură funcțională a spitalului, a ajuns bine apreciată pe plan național, fapt dovedit și de ”Marele Premiu pentru Cea mai bună bază de tratament din țară”, care i-a fost acordat, anul trecut, la a XV-a ediție a Congresului Turismului Balnear din România.

Pacienții SanConfind se recuperează în bună măsură cu ajutorul unor procedee moderne de balneofiziokinetoterapie extrem de eficiente. Acestea se aplică, în mod riguros și cu foarte bune rezultate, sub atenta îndrumare și coordonare a unor kinetoterapeuți cu experiență, în cele trei bazine din incinta Bazei de Tratament (două fiind destinate adulților, iar al treilea, copiilor).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aici se folosesc, cu rezultate aproape miraculoase, calitățile terapeutice ale unei ape minerale cu o salinitate de excepție (concentrație de aproape 270 g/l), apa sărată fiind captată de la un izvor secular al comunei Poiana Câmpina și pompată în bazinele amintite mai sus, nu înainte de a fi încălzită și filtrată în mod corespunzător.

Cum o imagine face cât 1000 de cuvinte, lăsăm imaginile de mai jos să vorbească de la sine despre Sala Bazinelor, punctul de atracție al Bazei de Tratament Balneologic și de Recuperare Medicală SanConfind.  (P)

Galerie FOTO

Poza_6_36596.jpg

Poza_5_a0627.JPG

Poza_2_2e378.jpg

Poza_4_2e5e2.JPG

bun_945a9.jpg

Poza_1_aff26.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg