WhatsApp_Image_2019-07-23_at_11.45.33_cbc85.jpeg

Rezultatele aspiranților la un post de educator/învățător/profesor au fost afișate la orele prânzului și în Prahova, cu ceva întârziere față de celelalte județe. Timpul de așteptare i-a ținut ca pe ace pe cei peste 600 de aspiranți prahoveni la un post titular. 

Rezultatele au fost afișate pe site-ul inspectoratului Școlar Prahova.

La cele 162 de posturi titularizabile (pe perioadă nedeterminată) se pot gândi doar cei care au luat peste nota 7 la disciplina de examen, dar și la inspecția de la clasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei care au note între 5 și 7 vor avea șansa unui post pe perioadă determinată, în timp ce candidații cu note sub 5 vor trebui să-și ia gândul de la catedră, cel puțin, în acest an. Ei nu vor mai putea susține examenul în acest an decât la o a doua disciplină la care nu au dat această evaluare.

În Prahova au fost validate pentru examen peste 800 de dosare, însă în urma retragerilor, dar și a absențelor de la examen, titularizarea a mai fost susținută de puțin peste 600 de candidați.

La concurs, per total, au fost scoase aproape 1500 de locuri, dintre care doar 162 sunt titularizabile.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg