pomi_de_craciun.jpg

Romsilva Ploiești a început vânzarea de pomi de Crăciun. Livrarea se face direct de la pepiniera Beizadele din localitatea Târgșorul Vechi.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții pepinierei au declarat că sunt scoși la vânzare sute de molizi și brazi, la prețuri începând de la 70, respectiv 100 de lei bucata (cei cu înălțimea de 1,5 metri).

Citește și Brazii de Crăciun au apărut în Piața de la Hale. Cât costă cel mai ieftin pom de iarnă FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei mai scumpi sunt brazii de 10 metri, care costă 1000 de lei.

Arborii se vând cu balot de pământ. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Eveniment
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur în Prahova. Câte grade a avut

Un cutremur cu magnitudinea 2,8 grade s-a produs miercuri în judeţul Prahova, la ora 15:04, la adâncimea de 143 de kilometri. Joi dimineaţă, în judeţul Vrancea, un alt seism s-a produs la o adâncime de...