s604x0_eMAG.jpg

Din ciclul ”toate mi se întâmplă numai mie” astăzi vă povestesc episodul aspiratorul decedat și alternativa emag ”la sfântul așteaptă”.

UPDATE Am fost contactat telefonic de un reprezentat al emag să-mi spună că se fac toate eforturile pentru ca aspiratorul să ajungă cât mai repde în punctul de livrare. Nu mi-a dat însă niciun termen...Scuzele vor fi acceptate când voi scăpa de mătură :)

Nu știu voi cum vă petreceți ziua de sâmbătă, însă la noi în familie avem o ”tradiție”: curățenia generală :)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În timpul acestei operațiuni detestată de toți bărbații, iar eu nu fac excepție, am constatat că aspiratorul meu, un Philips cumpărat prin 2014 își dorește să iasă la pensie.

Citește și Emag, amendat de OPC Prahova pentru livrări întârziate la comenzile de Black Friday

Puterea de absorbție a prafului a devenit aceeași cu cea a Guvernului României la fondurile europene, motiv pentru care am căutat o alternativă pe aplicația emag.ro.

Am dat comandă pentru un aspirator nou având ca termen de livrare în showroom-ul din AFI Ploiești fix 48 de ore.

Citește și Încă un client eMAG care nu și-a primit produsele de Black Friday. ”Am așteptat 30 de minute să mă preia un operator. N-au reușit”

Cum termenul a fost depășit, status-ul livrării blocându-se la etapa ”produs în drum spre showroom” astăzi m-am înarmat cu răbdare și, după 25 de minute de așteptat în telefon, o operatoare de la call center mi-a spus ceea ce știam: produsul este în tranzit spre punctul de livrare. 

FOTO: Un client a protestat într-un mod haios față de haosul livrărilor de la emag

Cu chiu cu vai am obținut promisiunea că va ”urgenta” solicitarea mea ca aspiratorul să ajungă din depozitul emag, aflat la 30 de km de Ploiești, în ”punctul de ridicare”.

E clar că emag NU și-a învățat lecția din haosul livrărilor de Black Friday, iar decizia de a avea propria firmă de curierat nu a fost tocmai una înțeleaptă...

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.