Screenshot_20181129-050621.png

Reclamațiile la adresa eMAG după ediția de anul acesta Black Friday continuă să sosească pe adresa redacției. Un alt cititor al Observatorulph.ro, client al celui mai mare retailer online din România așteaptă produsele care, teoretic, urmau a fi livrate pe 19 noiembrie 2018.

”Nici în ziua de azi nu a ajuns produsul la mine”, susține cititorul nostru, care își verifică în fiecare zi statusul comenzii din contul eMAG. Din captura de ecran transmisă se poate observa că produsul comandat de află în tranzit de pe data de 17 noiembrie.

”Nu am reușit să-i contactez. Am așteptat 30 de minute să mă preia un operator și nimic. Vă dați seama că nu pot sta la telefon toată ziua. Și azi am zic că încerc iar”, susține Daniel în email-ul transmis redacției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: eMAG s-a făcut de râs cu serviciul propriu de curierat SAMEDAY. Am comandat două produse și așteptăm de aproape două săptămâni livrarea. Nimeni nu știe nimic de ele

Screenshot_20181129-050621.png

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.