PSD Prahova solicită Primăriei Ploiești finalizarea laboratorului de radioterapie de la Spitalul Municipal – VIDEO

0

Senatorul PSD Radu Oprea a anunțat, vineri, că solicită Primăriei Ploiești finalizarea laboratorului de radioterapie, în contextul în care, într-un răspuns oficial, Ministerul Sănătății a susținut că există posibilitatea organizării unei noi licitații pentru aparatura medicală.

Subiectul legat de Laboratorul de Radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești a explodat la începutul acestui an, când, în Consiliul Local Ploiești s-a discutat despre riscul ca municipalitatea să piardă finanțarea pentru aparatura medicală, ca urmare a nefinalizării lucrărilor la timp.

Citește și: Finanțarea de la Banca Mondială pentru Centrul de Radioterapie de la Ploiești riscă să fie retrasă. Primarul Andrei Volosevici: „În mod sigur buncărul se va termina!” – VIDEO

Senatorul PSD Radu Oprea a susținut vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că, vestea bună este că Ministerul Sănătății a comunicat posibilitatea organizării unei noi licitații pentru aparatura medicală.

„Ploieștiul trebuie să pună aceste resurse la dispoziție”, a susținut senatorul Radu oprea care consideră că „Problema este că am ratat o șansă și ar fi păcat să nu finalizăm cât mai repede”.

„Apelul meu este foarte clar, și apelul nostru, de a finaliza cât mai repede și de a urmări aceste lucrări”, a mai susținut senatorul Radu Oprea.

La o solicitare a Observatorulph.ro, Primăria Ploiești a comunicat că lucrările la viitorul Laborator de Radioterapie ar urma să fie finalizate în luna noiembrie 2021.

Citește și: Lista lucrărilor din Ploiești. Primăria promite că laboratorul de radioterapie de la Spitalul Municipal va fi finalizat în noiembrie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău