Lista lucrărilor din Ploiești. Primăria promite că laboratorul de radioterapie de la Spitalul Municipal va fi finalizat în noiembrie 2021

0

Primăria Ploiești promite că până la finele anului 2021 se vor finaliza o serie de lucrări în municipiu, printre care și cele de reabilitare termică la mai multe blocuri. Lista include și lucrările de construire a Laboratorului de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești, unde termenul de finalizare este noiembrie 2021.

Pe lista lucrărilor programate să se finalizeze până la sfârșitul anului 2021 figurează reabilitarea termică  – Lot 2, respectiv blocurile 8B/ strada 8 Martie, 10 F, 10 C1 C2/ strada Sinăii, 17 C, 8 C1, 8 C2/ Bulevardul Republicii).

Lucrările pentru reabilitarea blocurilor au demarat pe 10.05.2021, iar termenul de finalizare este de 6 luni.

Pe lista de lucrări aflate în execuție figurează și cele de reabilitare pentru o serie de imobile aflate în patrimoniul municipalității, respectiv o serie de clădiri aflate pe Bulevardul Independenței nr. 14, strada Andrei Mureșanu, nr. 56, strada Basarab nr. 5, strada Mărășești nr. 285 B, strada Poștei nr. 6, strada Romană nr. 81.

Pe lista de lucrări mai figurează și reabilitarea termică de la Școala Gimnazială George Coșbuc, unde lucrările au început pe 5.07.2021, iar termenul de finalizare este de 6 luni.

Lista mai include și finalizarea lucrărilor de construire a Laboratorului de radioterapie de la Spitalul Municipal Ploiești, unde termenul de finalizare este noiembrie 2021. Proiectul ar fi trebuit să fie realizat până la data de 31 martie 2021, iar nerespectarea acestui termen a atras o serie de probleme legate de finanțarea pentru aparatura medicală.

Citește și: Finanțarea de la Banca Mondială pentru Centrul de Radioterapie de la Ploiești riscă să fie retrasă. Primarul Andrei Volosevici: „În mod sigur buncărul se va termina!” – VIDEO

Până la data de 10 august au fost finalizate și lucrări de reperații curente la 79 de unități de învățământ din municipiu, pentru alte 69 de colegii, școli generale și grădinițe au fost emise ordine de începere a lucrărilor. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău