eMAG.ro are o ofertă diversificată de telefoane mobile foarte noi și performante, dar și reduceri importante.

eMAG.ro are o ofertă diversificată de telefoane mobile foarte noi și performante, dar și reduceri importante.

 

eMAG.ro – lista completă cu telefoane mobile este disponibilă AICI.

În continuare am selectat 10 telefoane mobile foarte performante ce merită cumpărate, iar bugetul de care aveți nevoie pentru achiziționare poate fi unul redus datorită prețurilor bune de la eMAG.ro, dar și a reducerilor disponibile în această perioadă la magazinul online.

 

eMAG.ro – Telefon Samsung Galaxy S4

Un telefon foarte bun și care a ajuns la un preț excepțional de la eMAG.ro este Samsung I9195i Galaxy S4 Mini cu memorie de 8 Gb. Telefonul folosește și tehnologia de ultimă oră 4G, dar are și o reducere de preț de la eMAG.ro de 9%. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Telefon mobil Allview E3 Sign

Un telefon mobil performant, cu memorie de 16 Gb și care poate administra două cartele SIM deodată este Allview E3 Sign. Telefonul beneficiază de o reducere de preț de la eMAG.ro de 15%. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Telefon mobil Allview E4 Lite

Un alt telefon mobil de la Allview  care beneficiază de o ofertă foarte avantajoasă de la eMAG.ro este Allview E4 Lite care are 15% reducere de preț în această perioadă. Puteți consulta oferta completă AICI.

eMAG.ro – Telefon mobil Asus ZenFone 2 Laser

Telefonul mobil Asus ZenFone 2 poate administra două cartele SIM deodată, are memorie 16 Gb, 4G și beneficiază de 11% reducere de preț. Oferta completă poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Telefon Samsung Galaxy S3 Neo

O reducere foarte mare are de la eMAG.ro telefonul mobil SAMSUNG I9301i Galaxy S3 Neo cu memorie de 16 Gb. Oferta completă și toate detaliile despre telefon le găsiți AICI.

eMAG.ro – Telefon mobil Samsung G531 Galaxy Grand Prime

Un alt telefon de la Samsung ce are o reducere foarte mare de la eMAG.ro este Galaxy Grand Prime care are discount de 23%. Telefonul folosește 4G și are memorie de 8Gb. Prețul poate fi găsitAICI.

eMAG.ro – Telefon Allview V1 Viper S4G

Unul dintre telefoanele care au o reducere foarte mare și poate fi achiziționat cu un buget redus, sub 1.000 de lei, dar este foarte performant, este telfonul mobil Allview V1 Viper S4G care este un model smart ce poate administra două cartele sim deodată și folosește tehnologia 4G pentru tranfer de date de mare viteză. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Allview P6 Energy

Un alt telefon Allview produs în România care are un preț excelent și o reducere de la eMAG.ro de 18% este Allview P6 Energy dual SIM și care are 8 Gb memorie. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Telefon Samsung G531 Galaxy Grand Prime

Telefonul mobil Samsung Galaxy Grand Prime are o grosime de numai 8.6mm și combină perfect tehnologia cu designul deosebit. Telefonul are o reducere de preț de la eMAG.ro de 23% și oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Telefon mobil Allview X2 Soul Mini

Ultimul telefon pe care vi-l prezentăm de la eMAG.ro în cadrul telefoanelor ce pot fi achiziționate cu buget redus este modelul foarte puternic de la Allview, X2 Soul mini care are 12% discount. Oferta poate fi găsită AICI.