fbpx

mihaela-radulescu-dani-otil-emisiune-neatza-antena-1_2.jpeg

Mihaela Rădulescu a fost invitată la emisiunea matinală de la Antena 1, Neatza cu Răzvan şi Dani. Aceasta a dat nas în nas cu fostul său iubit, iar Dani a ţinut să o întrebe ceva pe cea cu care s-a iubit ani buni. 

„Mai faci prăjituri ca pe vremuri?”, a fost prima întrebare pe care Dani i-a adresat-o Mihaelei Rădulescu, cea pe care a supus-o apoi unor jocuri, împreună cu Horia Brenciu.

Dani i-a pus să recunoască imagini din emisiuni vechi, pe care Mihaela Rădulescu le-a prezentat în trecut, la Antena 1, dar şi să răspundă cu „Am”, „N-am” la întrebări incomode.

Momentul a fost la intensitate maximă, mai ales când Dani Oțil a văzut-o în platou, apoi a strâns-o în brațe cu foc.

Mihaela și Dani au făcut senzație și cu dezvăluirile lor picante despre perioada în care formau un cuplu.

”Ce mai faci Dani? Am văzut cum ai crescut aici la emisiune. Ți-am dat mesaj să îmi faci micul-dejun că eu ți-am făcut atât de multe. Mi-e dor să mă trezesc dimineața. Să mă ții la curent cu ce mai faci, când te însori”, a spus Mihaela Rădulescu. La rândul lui, Dani a făcut și el dezvăluiri.

”Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-i mai iei interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj”, a spus și Dani Oțil. 

sursa: click.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg