mihaela-radulescu-dani-otil-emisiune-neatza-antena-1_2.jpeg

Mihaela Rădulescu a fost invitată la emisiunea matinală de la Antena 1, Neatza cu Răzvan şi Dani. Aceasta a dat nas în nas cu fostul său iubit, iar Dani a ţinut să o întrebe ceva pe cea cu care s-a iubit ani buni. 

„Mai faci prăjituri ca pe vremuri?”, a fost prima întrebare pe care Dani i-a adresat-o Mihaelei Rădulescu, cea pe care a supus-o apoi unor jocuri, împreună cu Horia Brenciu.

Dani i-a pus să recunoască imagini din emisiuni vechi, pe care Mihaela Rădulescu le-a prezentat în trecut, la Antena 1, dar şi să răspundă cu „Am”, „N-am” la întrebări incomode.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Momentul a fost la intensitate maximă, mai ales când Dani Oțil a văzut-o în platou, apoi a strâns-o în brațe cu foc.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Mihaela și Dani au făcut senzație și cu dezvăluirile lor picante despre perioada în care formau un cuplu.

”Ce mai faci Dani? Am văzut cum ai crescut aici la emisiune. Ți-am dat mesaj să îmi faci micul-dejun că eu ți-am făcut atât de multe. Mi-e dor să mă trezesc dimineața. Să mă ții la curent cu ce mai faci, când te însori”, a spus Mihaela Rădulescu. La rândul lui, Dani a făcut și el dezvăluiri.

”Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-i mai iei interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj”, a spus și Dani Oțil. 

sursa: click.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.