bnr-angajariii.jpg

BNR angajează 10 oameni în această perioadă, la Direcţia Servicii Informatice. BNR angajează de la tehnician până la referenţi de specialitate şi administrator de sistem IT. Iată profilurile profesionale căutate de angajatori pentru locurile de muncă vacante. 

 

Te califici pentru postul de administrator de sistem, specializat în administrarea bazelor de date şi a serverelor de aplicaţie ale BNR, dacă ai studii superioare cu profil tehnic, cunoştinţe privind limbajul SQL, cunoştinţe despre sistemele de gestiune a bazelor de date, cunoştinţe despre mediul şi tehnologia Oracle, precum şi cunoştinţe de limba Engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.Pentru postul de referent de specialitate la BNR, specializat în administrarea reţelelor pentru comunicaţii de date LAN, WAN, angajatorii caută un absolvent de facultate cu profil tehnic, care are cunoştinţe privind protocoalele uzuale utilizate în reţele de tip LAN; cunoştinţe privind suita de protocoale de comunicaţie TCP/IP v4 şi v6, protocoalele de rutare dinamice (OSPF, EIGRP, BGP) şi arhitecturi reţele WAN; noţiuni referitoare la soluţii MPLS VPN, criptare IPSec; experienţă practică cu echipamente de comunicaţii de tip routere, switch-uri ethernet, echipamente tip firewall, de detecţie, prevenţie atacuri cibernetice şi soluţii de management a reţelelor.

Citește continuarea pe economica.net