Coca-Cola HBC România, cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare, dar şi Bergenbier, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa berii, au scos la concurs mai multe posturi în Bucureşti şi în ţară, conform datelor afişate pe site-urile companiilor, dar şi pe platformele de recrutare online.

De exemplu, Coca-Cola HBC România, o companie cu circa 1.500 de salariaţi, caută agenţi de vânzări în Suceava, Cluj, Galaţi, Iaşi, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Craiova Sibliu sau Botoşani, dar şi oameni care să ocupe posturi precum senior buyer, tax specialist, events coordonator, horeca sales coordinator, finance commercial analyst (Bucureşti), potrivit site-ului societăţii.

Candidatul ideal pentru ocuparea unui post de agent de vânzări trebuie să aibă studii medii sau superioare, experienţă de minim un an în vânzări, permis de conducere (categoria B) şi să cunoasă limba engleză la nivel mediu. Pe de altă parte, cei care vor să ocupe postul de senior buyer trebuie să aibă studii universitare (administrarea afacerilor, finanţe, drept, inginerie etc), să aibă o experienţă de cel puţin patru ani într-o poziţie similară, dar şi cunoştinţe specifice de achiziţii.

Pe de altă parte, Bergenbier, care ocupă poziţia a treia în clasamentul celor mai mari producători de bere după cifra de afaceri, caută reprezentant vânzări, dar şi Procurement Specialist pentru Ploieşti / Bucureşti. Compania, care deţine o fabrică la Ploieşti, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 465 de milioane de lei şi un număr mediu de 665 de salariaţi.
sursa: phon.ro