- Publicitate -

Locuri de muncă vacante în spitale, școli și primării din Prahova. Spitalul Județean de Urgență Ploiești a scos la concurs 10 posturi vacante de medici

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă vacante figurează 10 posturi de medici la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

- Publicitate -

Școala Gimnazială, Comuna Cerasu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator școlar.

Direcția de Asistență Socială Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor la domiciliu III (2 posturi), la Serviciul Social Unitate Îngrijire la Domiciliu Persoane Vârstnice  al DAS Mizil.

Școala Gimnazială „Ion Ionescu” comuna Valea Călugărească, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de bibliotecar (0,5 normă).

- Publicitate -

Citește și: Răcire a vremii, ploi și ninsori în zona de munte din Prahova. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Liceul Tehnologic de Transporturi Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Comuna Drăgănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • Inspector – 1 post funcție contractuala de execuție, în cadrul compartimentului de Fonduri Europene din aparatul de specialitate al Primarului comunei Drăgănești, județul Prahova – perioadă determinată,
 • Muncitor calificat I – 2 posturi funcții contractuale de execuție, în cadrul Serviciului Public de Gospodărie Locală din aparatul de specialitate al Primarului comunei Drăgănești, județul Prahova  – perioadă nedeterminată.

Citește și: Un singur bloc a fost consolidat în ultimii 23 de ani în Ploiești

Primăria Orașului Breaza, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de conducere, vacante, de director, gradul I, la  Clubul Sportiv Orășenesc „Tricolorul” Breaza.

- Publicitate -

Clubul Sportiv Ariceștii Rahtivani, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist, grad II – Compartimentul Economico-Financiar.

Primăria Comunei Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuţie vacante, in cadrul Compartimentului Accesare Fonduri Europene, după cum urmează:

 • inspector de specialitate, grad profesional debutant;
 • inspector de specialitate grad profesional IA;
 • inspector de specialitate grad profesional I (2 posturi).

Citește și: Lista zonelor din Ploiești unde parcările nu vor mai fi cu plată în Ploiești – PROIECT

Primăria Comunei Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de:

- Publicitate -
 • Șofer I, În cadrul Compartimentului Gospodărire Comunală, Întreținere și Transport.

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I (3 posturi), în cadrul Compartimentului Administrativ.

Club Sportiv Comunal Măneciu, județul Prahova, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția de administrator.

Citește și: Lista localităților din Prahova care vor primi finanțare, prin PNRR, pentru consolidarea blocurilor și clădirilor publice

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza – U.M. 02525 Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de laborant debutant – Laboratoare/Baza de Antrenament și Logistică Didactică.

- Publicitate -

Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar I, cu 0,5 normă.

Şcoala Gimnazială, comuna Iordăcheanu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar – 0,5 normă.

Citește și: UPG Ploiești organizează cursuri de pregătire gratuită pentru elevii care susțin examenele de Bacalaureat

Școala Gimnaziala, comuna Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de șofer microbuz școală.

- Publicitate -

Şcoala Gimnazială, Comuna Tinosu, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a fu

Şcoala Gimnazială Sat Vărbila, Comuna Iordăcheanu, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar S I, 0,5 normă.ncției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar, 0,5 normă.

Posturi vacante în spitalele din Prahova

Spitalul Județean de Urgență Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: 10 posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea ATI, după cum urmează:

 • 6 posturi în cadrul Secției ATI Nord;
 • 1 post în cadrul Secției ATI Obstetrică-Ginecologie;
 • 2 posturi în cadrul Compartimentului ATI Boldescu;
 • 1 post în cadrul Compartimentului de Terapie Intensivă Arși.

Citește și: Școlile din Prahova, inclusiv din Ploiești, care fac angajări. UPG Ploiești are cinci posturi scoase la concurs

Spitalul de Pediatrie Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 • 1 post asistent medical principal, specialitatea balneofizioterapie și masaj  în cadrul Laboratorului Recuperare, Medicină fizică și balneologie, normă întreagă,perioadă nedeterminată, post contractual vacant;

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs, pentru ocuparea pe perioadă ne/determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante/vacante, după cum urmează:

Citește și: De la 1 iulie se consolidează rolul medicului de familie în prevenția bolilor și creşterea accesului la servicii medicale

 • medic pe durată determinată, în specialitatea Medicină de familie cu Atestat în Asistență medicală de urgență prespitalicească/competență în Urgențe  prespitalicești – la Camera de gardă din cadrul Spitalului Orășenesc Urlați;
 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea endocrinologie-Cabinet Endocrinologie-Ambulatoriu integrat;
 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea cardiologie-Cabinet Cardiologie-Ambulatoriu integrat;
 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea psihiatrie-Cabinet Psihiatrie-Ambulatoriu integrat.

Citește și: Cât costă eliberarea cardului național de sanătate duplicat. Precizări CAS Prahova

Spitalul C.F. Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • muncitor III -electrician – Birou Administrativ, Întreținere, Transport, Aprovizionare;
 • îngrijitoare – 3 posturi – Medicină Internă I (1 post) / Recuperare Medicină Fizică și Balneologie (1 post) / Medicină Internă II (1 post).

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare (RUNOS).

Spitalul de Boli Pulmonare, orașul Breaza, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de șofer autosanitară III, din cadrul Secției de Pneumologie.

Mai multe detalii cu privire la posturile vacante pe site-ul posturi.gov.ro/judetul/Prahova sau pe site-ul instituțiilor care au scos la concurs locurile de muncă.

Roxana Tănase
Roxana Tănasehttps://www.observatorulph.ro/
Roxana Tănase lucrează în presă din 1999. A fost reporter la Telegraful de Prahova și la postul local de televiziune Alpha TV din Ploiești, iar din 2012 a ales să facă parte din echipa Observatorulph.ro. Roxana se numără printre jurnaliștii cu cea mai mare experiență din presa locală și acoperă în special domenii precum administrație și politică.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Tarabele din centrul Ploieștiului, considerate pericol public, nu au mai primit, încă, ordin de demolare

Mult promisa reamenajare a zonei centrale din Ploiești, din apropiere de Parcul Nichita Stănescu, întârzie să apară. În luna ianuarie 2023, în ședință extraordinară...

Povestea ARCADE Titus Drăghicescu: Cenaclul din Ploiești care reunește artiști amatori talentați care au în comun pasiunea pentru frumos

Cenaclul ARCADE Titus Drăghicescu din Ploiești reunește artiști neprofesioniști din întreaga țară. Despre povestea acestui grup de oameni talentați, au fost de acord să...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...

Care sunt firmele care vor să construiască variantele ocolitoare de la Azuga – Bușteni

Pentru centurile ocolitoare de la Azuga - Bușteni au fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme din România, Bulgaria și Turcia....

Mărturia ploieșteanului implicat în accidentul în lanț de pe autostrada M1 din Ungaria: ”Ne-am trezit în infern!”

Observatorul Prahovean publică, în exclusivitate, mărturia unui ploieștean care a fost implicat în accidentul în lanț petrecut sâmbătă pe autostrada M1 din Ungaria. Acesta...

ANPC despre scandalul caselor de marcat automate din supermarketuri: Abordarea este discriminatorie

Automatizarea caselor de marcat din supermarketuri este o abordare discriminatorie, pentru că ar fi trebuit să se ia în calcul prezenţa la cumpărături şi...
Emisiuni
- Publicitate -