- Publicitate -

Locuri de muncă vacante în spitale, școli și primării din Prahova. Spitalul Județean de Urgență Ploiești a scos la concurs 10 posturi vacante de medici

Data:

Distribuie articolul:

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli și primării din Prahova. Pe lista locurilor de muncă vacante figurează 10 posturi de medici la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

- Publicitate -

Școala Gimnazială, Comuna Cerasu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator școlar.

Direcția de Asistență Socială Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor la domiciliu III (2 posturi), la Serviciul Social Unitate Îngrijire la Domiciliu Persoane Vârstnice  al DAS Mizil.

Școala Gimnazială „Ion Ionescu” comuna Valea Călugărească, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de bibliotecar (0,5 normă).

- Publicitate -

Citește și: Răcire a vremii, ploi și ninsori în zona de munte din Prahova. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Liceul Tehnologic de Transporturi Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor.

Comuna Drăgănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • Inspector – 1 post funcție contractuala de execuție, în cadrul compartimentului de Fonduri Europene din aparatul de specialitate al Primarului comunei Drăgănești, județul Prahova – perioadă determinată,
 • Muncitor calificat I – 2 posturi funcții contractuale de execuție, în cadrul Serviciului Public de Gospodărie Locală din aparatul de specialitate al Primarului comunei Drăgănești, județul Prahova  – perioadă nedeterminată.

Citește și: Un singur bloc a fost consolidat în ultimii 23 de ani în Ploiești

Primăria Orașului Breaza, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de conducere, vacante, de director, gradul I, la  Clubul Sportiv Orășenesc „Tricolorul” Breaza.

- Publicitate -

Clubul Sportiv Ariceștii Rahtivani, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist, grad II – Compartimentul Economico-Financiar.

Primăria Comunei Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuţie vacante, in cadrul Compartimentului Accesare Fonduri Europene, după cum urmează:

 • inspector de specialitate, grad profesional debutant;
 • inspector de specialitate grad profesional IA;
 • inspector de specialitate grad profesional I (2 posturi).

Citește și: Lista zonelor din Ploiești unde parcările nu vor mai fi cu plată în Ploiești – PROIECT

Primăria Comunei Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuţie vacante, de:

- Publicitate -
 • Șofer I, În cadrul Compartimentului Gospodărire Comunală, Întreținere și Transport.

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat, treapta I (3 posturi), în cadrul Compartimentului Administrativ.

Club Sportiv Comunal Măneciu, județul Prahova, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția de administrator.

Citește și: Lista localităților din Prahova care vor primi finanțare, prin PNRR, pentru consolidarea blocurilor și clădirilor publice

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza – U.M. 02525 Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de laborant debutant – Laboratoare/Baza de Antrenament și Logistică Didactică.

- Publicitate -

Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu”, Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de administrator financiar I, cu 0,5 normă.

Şcoala Gimnazială, comuna Iordăcheanu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de administrator financiar – 0,5 normă.

Citește și: UPG Ploiești organizează cursuri de pregătire gratuită pentru elevii care susțin examenele de Bacalaureat

Școala Gimnaziala, comuna Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuţie, vacante, de șofer microbuz școală.

- Publicitate -

Şcoala Gimnazială, Comuna Tinosu, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a fu

Şcoala Gimnazială Sat Vărbila, Comuna Iordăcheanu, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar S I, 0,5 normă.ncției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar, 0,5 normă.

Posturi vacante în spitalele din Prahova

Spitalul Județean de Urgență Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: 10 posturi cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea ATI, după cum urmează:

- Publicitate -
 • 6 posturi în cadrul Secției ATI Nord;
 • 1 post în cadrul Secției ATI Obstetrică-Ginecologie;
 • 2 posturi în cadrul Compartimentului ATI Boldescu;
 • 1 post în cadrul Compartimentului de Terapie Intensivă Arși.

Citește și: Școlile din Prahova, inclusiv din Ploiești, care fac angajări. UPG Ploiești are cinci posturi scoase la concurs

Spitalul de Pediatrie Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, vacante, după cum urmează:

 • 1 post asistent medical principal, specialitatea balneofizioterapie și masaj  în cadrul Laboratorului Recuperare, Medicină fizică și balneologie, normă întreagă,perioadă nedeterminată, post contractual vacant;

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs, pentru ocuparea pe perioadă ne/determinată, a funcțiilor contractuale, de execuție, temporar vacante/vacante, după cum urmează:

Citește și: De la 1 iulie se consolidează rolul medicului de familie în prevenția bolilor și creşterea accesului la servicii medicale

 • medic pe durată determinată, în specialitatea Medicină de familie cu Atestat în Asistență medicală de urgență prespitalicească/competență în Urgențe  prespitalicești – la Camera de gardă din cadrul Spitalului Orășenesc Urlați;
 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea endocrinologie-Cabinet Endocrinologie-Ambulatoriu integrat;
 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea cardiologie-Cabinet Cardiologie-Ambulatoriu integrat;
 • medic, durată nedeterminată, în specialitatea psihiatrie-Cabinet Psihiatrie-Ambulatoriu integrat.

Citește și: Cât costă eliberarea cardului național de sanătate duplicat. Precizări CAS Prahova

Spitalul C.F. Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • muncitor III -electrician – Birou Administrativ, Întreținere, Transport, Aprovizionare;
 • îngrijitoare – 3 posturi – Medicină Internă I (1 post) / Recuperare Medicină Fizică și Balneologie (1 post) / Medicină Internă II (1 post).

Spitalul de Psihiatrie Voila, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante, de șef Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare şi Salarizare (RUNOS).

Spitalul de Boli Pulmonare, orașul Breaza, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de șofer autosanitară III, din cadrul Secției de Pneumologie.

Mai multe detalii cu privire la posturile vacante pe site-ul posturi.gov.ro/judetul/Prahova sau pe site-ul instituțiilor care au scos la concurs locurile de muncă.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Exclusiv

Craniu de copil descoperit în zona dealului Merez. Cercetări arheologice la Ceptura

În zona dealului Merez, din Ceptura, au fost efectuate cercetări la un mormânt de inhumație cu ritual creștin.

A început evenimentul săptămânii: „De la cal la cai putere” pe Hipodromul din Ploiești [FOTO-VIDEO]

Super mașini și concerte la Ploiești! Programul complet al evenimentului:

Meciul România – Belgia va putea fi urmărit din tribunele Hipodromului Ploiești. Surpriza organizatorilor evenimentului ”De la cal la cai putere”

Vă invităm să susținem împreună naționala de fotbal, vizionând meciul de sâmbătă seara, pe ecranul montat în fața tribunelor Hipodromului.  

Adrian Purcaru (PSD) revine la Primăria Azuga: „Orașul are nevoie de o dezvoltare economică”

Adrian Purcaru a reușit să câștige cel de-al patrulea mandat de primar la Azuga.

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Un bărbat a fost prins sub autoturism în comuna Valea Doftanei

Intervenție a salvatorilor prahoveni

Razie a Poliției Rutiere în Prahova

Unde acționează polițiștii

Pericol de accidente la o trecere la nivel cu calea ferată. Ce a pățit un motociclist

”Norocul meu a fost că circulam cu viteză redusă și am reușit să mă echilibrez”

Belgia-România. Primul 11 gândit de antrenorul Edi Iordănescu

În cazul unei victorii, tricolorii sunt calificați în optimile competiției.
- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Ce este promisiunea de vânzare-cumpărare a unui apartament

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

Robin Mihai este triplu medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Kempo IKF cu sprijinul Supermarket La Cocoș

Ce ar fi sportul ploieștean fără implicarea oamenilor de...

Medicul Alin Scarlat explică puterea sentimentului de scop în viață

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

De ce a pierdut Andrei Volosevici alegerile pentru Primăria Ploiești [VIDEO]

Marele pierzător al alegerilor locale din 9 iunie

Ce are de gând cu Ploieștiul. Invitat Mihai Polițeanu, primarul ales [LIVE]

Mihai Polițeanu, primul primar independent care a fost ales...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Un bărbat a fost prins sub autoturism în comuna Valea Doftanei

Intervenție a salvatorilor prahoveni

Razie a Poliției Rutiere în Prahova

Unde acționează polițiștii

Pericol de accidente la o trecere la nivel cu calea ferată. Ce a pățit un motociclist

”Norocul meu a fost că circulam cu viteză redusă și am reușit să mă echilibrez”
- Publicitate -