Wizzair a modificat de trei ori un zbor din Spania în România, fără să anunțe călătorii

0

Un fotograf care a călătorit cu WizzAir de la Madrid la Cluj, pentru a participa la Festivalul TIFF 2021 și-a povestit pe Facebook aventura. Tiberiu Căpudan susține că ora de plecare a aeronavei WizzAir a fost modificată de trei ori, fără să fie anunțat prin SMS sau email.

Norocul său a fost că a verificat aplicația de pe telefonul mobil, unde orarul de zbor era actualizat.

Citește și Wizz Air le cere pasagerilor să vină la ghișeul de check-in din aeroport, chiar dacă l-au făcut și online: ”Altfel riscați să nu zburați!”

Inițial, cu câteva zile înainte de decolare, zborul de la 9.25 a fost reprogramat cu cinci minute mai târziu, pentru ca în cursul serii de 20 iulie să fie mutat la 11.30.  Ulterior, în dimineața zilei când trebuia să aibă loc zborul, ora decolării a redevenit 9.30, notează libertatea.ro.

Citește și Nu doar Blue Air este acuzat de clienți că trage ”țepe”. Pățania unui cititor cu Wizz Air

„Wizz Air a contractat aeronave în sistem wet lease (de la furnizori externi) pentru a ține pasul cu cererea dinamică de călătorie din perioada următoare. Aceste aeronave vor opera un număr limitat de zboruri în următoarele săptămâni. (…) Compania aeriană depune eforturi pentru a păstra aceeași experiență de călătorie pentru pasagerii săi, dar pot apărea modificări și este posibil ca pe unele zboruri serviciul de catering să nu fie disponibil. Aceasta este doar o măsură temporară menită să deservească cât mai mulți pasageri posibil”, susțin reprezentanții companiei pentru sursa citată. 

Aceștia precizează însă că pasagerii sunt notificați cu privire la modificările care survin, iar în cazul în care înștiințările nu ajung prin SMS sau e-mail, cauzele pot ține de actualizarea contului de client pe aplicația Wizz Air sau de comunicarea agenției de turism de unde au fost achiziționate biletele.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău