Wizz Air le cere pasagerilor să vină la ghișeul de check-in din aeroport, chiar dacă l-au făcut și online: ”Altfel riscați să nu zburați!”

3
wizz-air-bilete-gratis-e1510414850755-1170x658_7b4c8.jpg

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și principal operator pe piața din România, lansează un mesaj către călători, transmițându-le că este bine ca, la aeroport, să vină și la ghișeul de check-in, chiar dacă au realizat deja check-in-ul online.

„Wizz Air încurajează pasagerii să realizeze check-in-ul la aeroport cu cel puțin două ore înaintea plecării și să viziteze ghișeul pentru check-in, chiar dacă au realizat deja check-in-ul online.

În urma sosirii la aeroport, pasagerii ar trebui să se îndrepte direct către ghișeul de check-in al Wizz Air, unde personalul de handling al companiei aeriene va verifica dacă pasagerul are certificatul/ele, permisul/ele și rezultatul negativ al testului COVID, precum și formularul de înregistrare online aferent, solicitat de țara de destinație.

Dacă aceste documente sunt valide, Wizz Air va emite un nou permis de îmbarcare, care le va permite pasagerilor să se îmbarce.

Dacă pasagerul nu poate prezenta toate documentele solicitate, compania aeriană este obligată să refuze transportul, întrucât pasagerul riscă să nu fie acceptat în țara gazdă. Nerespectarea acestor reglementări va rezulta în penalități atât pentru pasager, cât și pentru compania aeriană”. Citește articolul integral pe profit.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Dacă eu am certificatul verde și sint vaccinat trebuie sa mai fac și testul sa mă întorc în italia unde locuiesc.multumesc frumos aștept răspuns.

  2. Cei vaccinați nu trebuie să mai facă test pentru intrarea in Italia. Certificatul verde (Green Pass) se eliberează celor ce au vaccin sau au test negativ sau au certificat medical de vindecare Covid.
    Pentru Italia trebuie completat formular digital
    https://app.euplf.eu/#/

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău