fbpx

imagine-panoramica-in-ploiesti-seara_34e055c7943fd7.jpg

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara:

Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk cu Nicu Zotta. Concertul va avea loc la Jazz Cafe Ploiești, unde ești așteptat alături de o gașcă de prieteni!

Dacă nu ați văzut sau citit „Marele Gatsby”, nu-i bai, astăzi ai șansa să trăiești în atmosfera anilor 20'. Astfel, la CashPot Ploiești, începând cu orele 20:00, va avea loc o petrecere cu tematica „The great Gatsby”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Unde mai pui că după o noapte de distracții, ai șansa să pleci acasă cu premii în valoare de 30.000 de lei.

Tot în această seară, în Epic Pub, ești așteptat la prima petrecere epică de anul acesta. Party-ul va începe la orele 20:00, iar organizatorii anunță că primirea o fac cu shoturi din partea casei.

De altfel, la ora 18:00 are un workshop de gestionare a emoțiilor. Evenimentul va avea loc la Life Yoga Center și vei învăța ce sunt emoțiile, cum să le gestionăm, cum să depășești momentele dificile sau poziția de victimă. Costul cursului este de 90 de lei, iar locurile sunt limitate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg