Imaginile zilei la Ploiești. Or fi strâns mocheta și, probabil, nu au mai avut loc pentru restul de gunoi :)

0

Vă mai aduceți aminte cum arăta zona din centrul Ploieștiului acum câteva săptămâni, când Primăria Ploiești a împodobit pietonalul cu umbrele multicolore și cu celebra mochetă? Ei, bine, frumusețea nu a ținut mult.

După episodul în care kitsch-ul a fost eliminat (detalii AICI), astăzi, prea-frumoasa zonă pietonală este protagonista unui alt episod demn de filmele indiene.

În cursul acestei dimineții, după ce în ultimele două zile ploieștenii au suportat mirosul gunoaielor menajere neridicate din cauza unei greve a salariaților, compania ROSAL a anunțat că a reluat în forță colectarea deșeurilor din Ploiești.

Citește și: Rosal a reluat activitatea de colectare a deșeurilor menajere din Ploiești

Bucuroși de veste, pentru că, probabil, s-au săturat să stea cu sacii plin de gunoi în magazie, comercianții din zona pietonală și-au scos tomberoanele și munții de deșeuri în stradă. Iată ce a ieșit:

Explicația: Or fi strâns mocheta și, probabil, nu au mai avut loc pentru restul de gunoi 🙂

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău