sediu petrom1

La mai bine de trei ani de la preluarea clădirii de către Primăria Ploiești, în fostul sediu Petrom s-au mutat birourile Administrației Serviciilor Social Comunitare Ploiești, urmând ca alte doua etaje să fie destinate activității Casei de Cultura I.L. Caragiale.

 

Din start trebuie spus că momentan există activitate în fosta clădire Petrom la parterul clădirii, în fostul spațiu unde a funcționat o banca, spațiu destinat pentru public.

La etajul al V-lea al clădirii funcționează toate birourile  ASSC. În momentul de față se fac demersuri pentru ca în fosta clădire Petrom să funcționeze și Casa de Cultura I.L. Caragiale, la etajele I si II.

Din start trebuie spus ca la ora actuală noile birouri ale ASSC sunt cele mai moderne din administrația locală. Holurile sunt imense. La fel și birourile. Clădirea este dotată cu cinci lifturi, iar grupurile sanitare rivalizează cu cele ale unui hotel de patru stele.

 

Ca deficiente putem însă menționa că accesul în clădire se realizează după ce se efectuează identificarea persoanelor. Pe toată durata staționării în clădire, ploieștenii vor fi însoțiți de personalul ASSC.

sediu-petrom1

 

sediu-petrom2

sediu-petrom3

sediu-petrom4

 

sediu-petrom6