Quintus: Ce s-a întâmplat la statuia lui Duca este o mizerie – FOTO

0

mircea

Prezența lui Călin Popescu Tăriceanu la statuia lui I.G. Duca, la Ploiești, a fost catalogată de Mircea Ionescu Quintus, președintele de onoare al PNL, „o mizerie”.

„Ce se întâmplă astăzi în jurul statuii lui I.G. Duca este o mizerie. Sunt niște oameni care nu au nico legătură cu liberalismul, cu I.G. Duca. E o nerușinare. Se încearcă să se rupă din PNL, toate resturile, care n-au nicio legătură cu Duca”, a declarat pentru observatorulph.ro Mircea Ionescu Quintus, cel care a militat, inclusiv în Consiliul Local Ploiești, ca statuia lui I.G. Duca să fie amplasată în cetrul municipiului.

Citește și: Tăriceanu a venit la Ploieşti

„Noi am făcut stauia la Baia Mare. Am instalat-o la Ploiești pentru a menține vie ideea liberalismului, dar ce s-a întâmplat astăzi nu are nicio legătură cu liberalismul”, a susținut Quintus, care a vorbit și despre faptul că evenimentul de astăzi nu poate fi considerat o comemorare a lui Duca, pentru că nu are nicio legătură nici cu nașterea, nici cu moartea acestuia. I.G. Duca s-a născut pe 20 decembrie 1879, în București, și a decedat pe 29 decembrie 1933, la Sinaia. „O comemorare fără familia Quintus este un sacrilegiu”, a mai spus Quintus, care a susținut că este vorba numai de „încercarea lui Tăriceanu de a ajunge la Cotroceni”.

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău