aboneaza-te la ziarul fara reclame

pg-urlati-furturi.jpg

Perchezițiile care au avut loc miercuri la Urlați s-au terminat cu reținerea a patru persoane care, potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de polițiști, ar fi furat din fabrica Procter&Gamble din Urlați produse cosmetice în valoare de 150 000 de lei (peste 30 000 de euro). 

Polițiștii au descins miercuri dimineață la 11 adrese din Urlați și localitățile din apropierea orașului, 10 persoane fiind duse la audieri. 

Acțiunea oamenilor legii s-a terminat cu reținerea pentru 24 de ore a patru persoane bănuite de comiterea furturilor, urmând ca acestea să fie prezentate astăzi instanței de judecată cu propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Vă reamintim că, la data de 6 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale - I.G.P.R. au efectuat 11 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna septembrie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice sau prin intermediul unor societăți.

Astfel, de la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cosmetice (flacoane de șampon de păr) și cantități de esențe de parfum utilizate în industria cosmetică, ce par a fi obținute în urma activității infracționale.