pg-urlati-furturi.jpg

Perchezițiile care au avut loc miercuri la Urlați s-au terminat cu reținerea a patru persoane care, potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de polițiști, ar fi furat din fabrica Procter&Gamble din Urlați produse cosmetice în valoare de 150 000 de lei (peste 30 000 de euro). 

Polițiștii au descins miercuri dimineață la 11 adrese din Urlați și localitățile din apropierea orașului, 10 persoane fiind duse la audieri. 

Acțiunea oamenilor legii s-a terminat cu reținerea pentru 24 de ore a patru persoane bănuite de comiterea furturilor, urmând ca acestea să fie prezentate astăzi instanței de judecată cu propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că, la data de 6 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale - I.G.P.R. au efectuat 11 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna septembrie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice sau prin intermediul unor societăți.

Astfel, de la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cosmetice (flacoane de șampon de păr) și cantități de esențe de parfum utilizate în industria cosmetică, ce par a fi obținute în urma activității infracționale.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.