Noi reguli pentru trecerea în online a unei clase sau școli. Anunțul ministrului Educației

0

Ministrul Educației anunță o schimbare importantă privind suspendarea cursurilor la nivelul unei clase.

„Suspendarea activității cu prezență fizică în fiecare clasă din școală sau în fiecare grupă din grădiniță se face atunci când sunt 3 cazuri de infectare în 7 zile consecutiv. Se păstrează regula intrării în online a întregii școli atunci când cel puțin jumătate din numărul de clase au activitatea fizică suspendată”, a declarat Sorin Cîmpeanu, potrivit Digi 24.

Suspendarea activităților fizice în clasă se face prin decizia Consiliului de Administrație al școlii, iar suspendarea la nivelul întregii unități prin decizia CJSU.

Citește și La câte paturi ocupate pentru pacienți covid toate școlile din Prahova intră în scenariul online

Reamintim că începând de lunea viitoare, toate școlile dintr-un județ vor intra în online numai dacă 75% din paturile rezervate pacienților covid din spitalele suport sunt ocupate.

Regula privind școala online în funcție de vaccinarea personalului din școli și a ratei incidenței din fiecare localitate a fost anulată.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău