Lidl și Kaufland au renunțat în Prahova la măsurarea temperaturii clienților. Masca de protecție rămâne obligatorie

0

Scandalul creat de măsurarea temperaturii clienților la intrarea în magazine a determinat două lanțuri importante de supermarket-uri să renunțe la această practică inclusiv în Prahova.

Este vorba de Kaufland și Lidl, unde accesul clienților mai este condiționat doar de purtarea obligatorie a măștii de protecție în timp ce-și fac cumpărăturile.

Informația a fost publicată de Kaufland pe contul de Facebook:

”Bună, tuturor. În magazinele noastre nu se mai ia temperatura la intrarea în magazin. Rugăm clienţii să respecte măsurile de igienă şi distanţare socială atunci când vin al cumpărături. Îndemnăm clienţii să respecte măsurile de protecţie la cumpărături, să îşi păstreze calmul şi să pună sănătatea lor şi a celorlalţi pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului şi suntem în permanent contact cu autorităţile”

Reamintim că, în urmă cu câteva zile, trei persoane au fost amendate după ce au făcut un scandal monstru la intrarea într-un magazin Kaufland din București.

Indivizii au refuzat să li se măsoare temperatura și au încercat să forțeze intrarea în magazin.

Detalii aici: Adevărul despre scandalul termoscanării de la Kaufland. Filmul a fost regizat şi montat profesionist – VIDEO

Reacția companiei Kaufland a fost următoarea: ”Referitor la incidentul de acum două zile, acesta a fost regizat, cu scopul de a crea senzaţional, cele două persoane purtând microfon şi fiind însoţite de un cameraman profesionist.   Vă confirmăm că agenţii de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităţilor competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate şi nerespectare a legii”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău