Adevărul despre scandalul termoscanării de la Kaufland. Filmul a fost regizat şi montat profesionist – VIDEO

0

Scandalul de la un magazin Kaufland din Capitală a fost provocat și filmat de un cameraman profesionist, susțin reprezentanții magazinului într-o postare pe Facebook.

Trei persoane au fost amendate după ce au făcut un scandal monstru la intrarea într-un magazin Kaufland din București.

Indivizii au refuzat să li se măsoare temperatura și au încercat să forțeze intrarea în magazin.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Kaufland au transmis următorul punct de vedere:

”Referitor la incidentul de acum două zile, acesta a fost regizat, cu scopul de a crea senzaţional, cele două persoane purtând microfon şi fiind însoţite de un cameraman profesionist.   Vă confirmăm că agenţii de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităţilor competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate şi nerespectare a legii”.

Potrivit adevarul.ro, reacţia vine după ce pe reţelele de socializare au apărut imagini din timpul incidentului.

Pe lângă fragmente distribuite pe Facebook , pe YouTube a fost publicat miercuri un film de peste 13 minute, filmat cu o cameră video, nu un telefon, editat şi care include şi explicaţii sub formă de text şi extrase din diverse legi şi din Constituţie, care vrea să inducă ideea că măsurarea temperaturii la intrarea în diverse instituţii şi spaţii publice închise ar fi ilegală şi ar încălca drepturi stipulate în Constituţie.

Filmul este publicat pe canalul de YouTube al regizorului George Adamescu, care este şi protagonist, alături de soţie, al scandalului:

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău