mag

Emag a pus în vânzare un SMART TV la prețul de 319.99999 lei (aproximativ 70.000 euro), echivalentul unei case cu finisaje de lux sau al unei limuzine.

Este vorba de un televizor Smart Android LED Sony Bravia, cu diagonala de 253 cm, 4K Ultra HD.

Pentru a atrage atenția asupra produsului, Emag a apelat la o metodă inedită de promovare: comentarii amuzante din partea unor falși clienți:

Superb

Vreau sa va spun ca inca de cand l-am cumparat, prin creditul primul televizor, ma bucur in fiecare zi de fiecare episod Wowbiz. Sper ca peste 30 de ani, cand voi termina creditul sa nu fac cataracta. Raport calitate pret excelent! Recomand celor care au masina mai scumpa decat casa in care stau.

Incredibil!

Am achizitionat acest tv si vreau sa zic ca e incredibil! Imaginea nu se compara cu nimic. I-am montat o camera pe spate si il iau cu mine cand ies afara (ma ajuta niste prieteni) pentru ca efectiv bate imaginea pe care ochii mei o vad din oficiu. Viata pare gri in comparatie.

Foarte multumit

Un televizor uimitor cu o rezolutie nemaivazuta. Se poate privi si urmari un film sau emisiune chiar si din afara locuntii, ceea ce este extraordinar pentru ca acolo traim acum. De asemenea, la achizitionarea tv-ului mi s-a pus la dispozitie un voucher de 50 de lei! Deci, am economisit ceva.

Foarte multumit

Buna ziua,,, am achizitionat si eu acest teve de vreo 4 luni. Nu am absolut nici un repros, in afara de faptul ca nu are 3 telecomenzi pt ca ne uitam la el vreo 6 persoane =parinti + socri =pentru ca si eu am fost nevoit sa-mi vand apartamentul meu si al parintilor, si sa stam la socri!!!!