15037498626ddd8900.jpg

Prahovenii ale căror permise de conducere expiră în următoarea perioadă au de așteptat mai bine de o lună și jumătate dacă vor să se programeze la Serviciul de Înmatriculări Auto Prahova. Asta deoarece cea mai recentă dată disponibilă, la ora publicării acestei știri (15.00), este data de 29 noiembrie 2017.

Un cititor al Observatorulph.ro a cărui permis de conducere expiră săptămâna viitoare a încercat azi să-și programeze preschimbarea acestuia. ”Când am văzut următoarea dată disponbilă: 29 noiembrie, mi-a picat fața! Ce fac până atunci? Circul fără permis? Că dovadă nu-ți dă nimeni”, susține acesta.

Am încercat și noi să verificăm situația și, într-adevăr, până pe data de 29 noiembrie, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova primul loc liber pentru rezervare este pe 29 noiembrie.

permise-prahova.jpg

Nu aceeași situație este prezentă și în județele învecinate sau în București. În Buzău, spre exemplu, există locuri disponibile chiar și pentru data de mâine, 11.10.2017.

permise-buzau.jpg

La București, cel mai aglomerat oraș din țară din toate punctele de vedere, există locuri disponibile începând cu data de 20.10.2017.

permise-bucuresti.jpg

Dar ce se întâmplă cu cei care nu apucă să găsească un interval de programare decent, în așa fel încât sunt nevoiți să circule cu permisul expirat? Ei bine, întrebarea asta am pus-o și noi Prefecturii Prahova.

”În astfel de situații, trebuie să se adreseze Serviciului de Permise, zilnic existând posibilitatea să intre în audiență între orele 15.00-16.00”, a declarat pentru Observatorul Prahovean suprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu. 

În mod normal, o persoană aflată în această situație ar trebui să găsească o soluție de rezolvare deoarece circulația pe drumurile publice cu permisul expirat reprezintă contravenție.

Eveniment
  • Vineri, 23 Februarie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Fetiță de 7 ani lovită de mașină la Râfov

Un accident rutier soldat cu rănirea unei fetițe în vârstă de aproximativ 7 ani s-a produs vineri în jurul prânzului în satul Moara Domnească din comuna Râfov. Victima a fost transportată la spital. ...

Eveniment
  • Joi, 22 Februarie 2018
  • De Roxana Tănase

Accident pe DN1B, la Bucov

Accidentul s-a produs joi seara, după ce un tir a intrat în coliziune cu un autoturism. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova. Accidentul rutier s-a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești