permise-inmatriculari-auto.jpg

În ciuda faptului că la această oră la Prahova se fac numai programări on-line și a fost suplimentat personalul, eliminându-se astfel cozile interminabile de la ghișee, termenul de așteptare pentru înmatricularea unui autoturism este destul de mare, semn că, în continuare, se înregistrează un număr mare de autoturisme cumpărate.

Prahoveni care au făcut rezervare astăzi pentru înmatricularea autoturismelor au fost programați să se prezinte la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova pe 22 martie 2018.

Pentru permise programările au ajuns la data de 21 martie 2018, iar pentru acordarea de numere provizorii termenul este 7 februarie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numai în anul 2017, la nivelul municipiului Ploiești, numărul vehiculelor nou înregistrate a crescut cu câteva zeci de mii. În luna martie 2017, în evidența SPFL figurau 75.000 de autoturisme.

Citește și: Aproape 75.000 de autoturisme la Ploiești. Un singur proprietar are 64 de mașini, iar doi ploieșteni au iahturi

La diferență de aproape nouă luni, în Ploiești erau înregistrate în evidența Serviciului Public Finanțe Locale 96.000 de autoturisme.

Citește și: Peste 96.000 de mașini înregistrate în Ploiești. Cum se calculează impozitul la autoturisme în 2018

Având în vedere numărul crescut de solicitări pentru înmatricularea autoturisme, Prefectura Prahova a luat decizia încă de anul trecut ca programările pentru înmatricularea autovehiculelor să se realizeze exclusiv on-line, pentru eliminarea cozilor interminabile de la ghișee. Sistemul a devenit operațional la finele lunii august 2017.

La fel ca și anul trecut, persoanele care nu au posibilitatea accesării site-ul www.prefecturaprahova.ro, au la dispoziție „telefonul cetățeanului”, 0244.510.070, la care în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 09.00 – 16.00, iar în ziua de vineri între orele 09.00 – 14.00, un funcționar va realiza programarea în sistem și va informa solicitantul cu privire la data și ora la care urmează să se prezinte la ghișeu.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.