permise-inmatriculari-auto.jpg

În ciuda faptului că la această oră la Prahova se fac numai programări on-line și a fost suplimentat personalul, eliminându-se astfel cozile interminabile de la ghișee, termenul de așteptare pentru înmatricularea unui autoturism este destul de mare, semn că, în continuare, se înregistrează un număr mare de autoturisme cumpărate.

Prahoveni care au făcut rezervare astăzi pentru înmatricularea autoturismelor au fost programați să se prezinte la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova pe 22 martie 2018.

Pentru permise programările au ajuns la data de 21 martie 2018, iar pentru acordarea de numere provizorii termenul este 7 februarie. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numai în anul 2017, la nivelul municipiului Ploiești, numărul vehiculelor nou înregistrate a crescut cu câteva zeci de mii. În luna martie 2017, în evidența SPFL figurau 75.000 de autoturisme.

Citește și: Aproape 75.000 de autoturisme la Ploiești. Un singur proprietar are 64 de mașini, iar doi ploieșteni au iahturi

La diferență de aproape nouă luni, în Ploiești erau înregistrate în evidența Serviciului Public Finanțe Locale 96.000 de autoturisme.

Citește și: Peste 96.000 de mașini înregistrate în Ploiești. Cum se calculează impozitul la autoturisme în 2018

Având în vedere numărul crescut de solicitări pentru înmatricularea autoturisme, Prefectura Prahova a luat decizia încă de anul trecut ca programările pentru înmatricularea autovehiculelor să se realizeze exclusiv on-line, pentru eliminarea cozilor interminabile de la ghișee. Sistemul a devenit operațional la finele lunii august 2017.

La fel ca și anul trecut, persoanele care nu au posibilitatea accesării site-ul www.prefecturaprahova.ro, au la dispoziție „telefonul cetățeanului”, 0244.510.070, la care în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 09.00 – 16.00, iar în ziua de vineri între orele 09.00 – 14.00, un funcționar va realiza programarea în sistem și va informa solicitantul cu privire la data și ora la care urmează să se prezinte la ghișeu.


Auto-moto
  • Vineri, 13 Iulie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Licitație ANAF: BMW și Mercedes la preț de Dacia

La sfârșitul lunii iulie, ANAF va organiza la Galați o licitație unde sunt scoase la vânzare mai multe modele marca BMW, Mercedes și Audi la prețuri de Dacia Logan. Licitația se va susține timp de...