stoichiciu dobre

Datele prezentate de primarul Adrian Dobre, cu privire la cheltuielile de la CSM Ploiești, sunt infirmate de Cezar Stochiciu, directorul Clubului Sportiv Municipal.

 

Apariția cifrelor legate de cheltuielile de la CSM Ploiești a trezit numeroase comentarii în spațiu public, cu atât mai mult cu cât sumele figurează ca fiind cheltuite în lunile mai - iunie 2016.

Directorul CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, susține că, în cel mai scurt timp va prezenta o situație cu privire la cheltuielile efectuate de Clubul Sportiv Municipal din care reiese că, de fapt, cifrele vehiculate nu sunt cele corecte. Documentele prezentate de primărie poartă, însă, semnătura contabilului CSM.

 

„Probabil domnul primar a fost informat greșit. Sumele mari care se regăsesc în prezentare nu sunt doar pe o lună, ci reprezintă restanțe, pentru că plățile au fost efectuate în funcție de banii pe care i-am avut. Voi prezenta într-un comunicat situația. Interpretarea cifrelor este eronată, pentru că aceste sume reprezintă plăți pe mai multe luni”, a susținut Cezar Stoichiciu, directorul CSM Ploiești.

Afirmațiile directorului CSM Ploiești vin la scurt timp după ce primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a criticat sumele cheltuite de Clubul Sportiv Municipal. De altfel, Stoichiciu nu este singurul director care susține că informațiile prezentate de primarul Adrian Dobre sunt incorecte. Un caz similar a existat și la SGU, dar și la SC Hale și Piețe, directorii celor două instituții infirmând datele prezentate de edil.