Tu ce ai schimba la tine în cartier? Cinci propuneri pentru zona Mihai Bravu din Ploiești

2

Campania Tu ce ai schimba, dacă ai putea, la tine în cartier? a atras numeroase reacții din partea cititorilor Observatorulph.ro, care ne-au transmis imagini cu zonele unde se impune intervenția administrației locale. „Merităm să avem locuri de joacă pentru copii, o piață modernă și un cartier mai curat”, este mesajul transmis de unul dintre locatarii din Cartierul Mihai Bravu din Ploiești.

Considerat pe timpuri cartierul muncitoresc al Ploieștiului, Mihai Bravu pare că a rămas blocat în timp. Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis mai multe imagini cu mizeria din cartier.

„Piața din Cartierul Mihai Bravu are același aspect ca în perioada 2000 – 2004. În cartier este multă mizerie, pentru că există și puține zone de depozitare pentru deșeurile menajere. Mai multe locuri de joacă pentru copii au fost desființate și nu au fost refăcute. Trotuarele sunt ocupate cu mașini. De la un capăt la altul al cartierului nu există un loc unde să stai pe o bancă, la umbră, să te odihnești”, ne-a scris cititorul Observatorulph.ro.

Concret, cititorul Observatorulph.ro propune pentru Cartierul Mihai Bravu mai multă curățenie (crearea mai multor zone pentru depozitarea deșeurilor), modernizarea pieței din Mihai Bravu, respectarea reglementărilor pentru parcarea autoturismelor, astfel încât acestea să nu mai ocupe trotuarele, locuri de joacă pentru copii și amenajarea unor zone de relaxare pentru persoanele vârstnice.

2 COMENTARII

  1. Ce pretentii sa ai o piata adevarata in Mihai Bravu cand de ani de zile suntem „amenintati” ca vom avea Halele Centrale modernizate. Despre mizeria din Obor, nici nu mai zic. De fapt, tot orasul a ajuns o mizerie.

  2. Regret votul meu la ultimile alegeri, am sperat ca intr-un an se va vedea cate ceva in sensul unor schimbari in bine, dar ne ingroapa gunoiul, ne bazaie mustele si tantarii, respiram un aer parca din ce in ce mai nociv, birocratia, pilele si relatiile ne sufoca in continuare si multe, multe alte aspecte negative….Cat despre cartierul Mihai Bravu – o mare mizerie!!!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău