Consiliul Județean Prahova nu mai așteaptă autostrada Ploiești-Brașov. Dumitrescu: ”Vom face noi mai multe centuri ocolitoare pe Valea Prahovei în regim de drumuri județene” – VIDEO

4

Construcția autostrăzii Ploiești-Brașov nu va începe mai devreme de septembrie 2024, acesta fiind termenul pentru finalizarea documentației necesare scoaterii la licitație a noului tronson de A3 (detalii AICI).

Din acest motiv, Consiliul Județean Prahova a demarat procedura pentru construirea unor centuri ocolitoare pe DN 1, la Comarnic, Bușteni și Azuga.

”Am identificat traseele pentru viitoarele centuri, care vor avea regim de drumuri județene. În acest fel vom evita formarea coloanelor de pe DN 1 – Valea Prahovei” a declarat Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova, la emisiunea Observatorulph.ro LIVE.

Citește și Președintele Consiliului Județean Prahova: Vom elimina taxa pe apa de ploaie din facturile clienților Hidro Prahova – VIDEO

Acesta a precizat că astfel de soluții vor fi aplicate și pe DN 1A, la Vălenii de Munte, respectiv pe DN 1B, la Mizil, aceste orașe fiind tranzitate zilnic de numeroase tiruri.

VIDEO Înregistrarea emisiunii Observatorulph.ro LIVE cu Iulian Dumitrescu (tema centurilor ocolitoare este abordată chiar la începutul interviului):

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

4 COMENTARII

  1. E chiar atât de greu de resuscitat pasajele din Bariera București? La câți morți au produs, ar merita măcar sa se gândească aleșii… Și giratotiile din centura cu Strejnicu și Metro, chiar e asa mare cheltuiala ca să nu facă niște „farfurii” ca la Paulesti? Zic și eu, idei avem toți, la butoane sunt numai unii!

  2. Ati platit proiecte si studii de fezabilitate cu sume uriase … si acum va pi…ati pe ele ! Nici scuza incompetentei si a analfabetismului tehnic-functional nu mai tine ! …

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău