Alături de Alina Gorghiu și Vasile Blaga precum și de alți lideri ai PNL, copreședintele PNL Prahova, deputatul George Ionescu, participă zilele acestea la Congresul PPE desfășurat la Madrid.

Alături de Alina Gorghiu și Vasile Blaga precum și de alți lideri ai PNL, copreședintele PNL Prahova, deputatul George Ionescu, participă zilele acestea la Congresul PPE desfășurat la Madrid.

Gazduit de prim-ministru și președintele Partidului Popular, Mariano Rajoy, președintele PPE Joseph Daul și secretarul general al PPE Antonio Lopez-Isturiz, în prezența președintelui Grupului PPE Manfred Weber, Congresul de la Madrid va aborda o gamă largă de provocări cu care se confruntă Europa, de la securitate la redresarea economică. De asemenea, se va alege Președinția PPE, inclusiv președintele, vicepreședinții, trezorierul și secretarul general. 2.000 de participanți din 40 de țări au fost invitaţi să participe la Congresul de la Madrid. Alături de Mariano Rajoy, lista invitaților include şefi de stat și de guvern ai PPE din statele UE: Angela Merkel (Germania), Klaus Iohannis (România), Boyko Borissov (Bulgaria), Viktor Orban (Ungaria), Ewa Kopacz (Polonia), Laimdota Straujuma (Letonia), Enda Kenny (Irlanda), Pedro Passos Coelho (Portugalia) și Nicos Aanastasiades (Cipru), precum și președinții Comisiei Europene și Consiliului European, Jean-Claude Juncker şi Donald Tusk.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Claudiu Vasilescu

În şaorma cu de toate se pune şi creier?

Şaorma (sau shaorma)... ce cuvânt minunat! Ne-a îmbogăţit zestrea culinară, moştenită fiind de la lumea arabă. În afară de terorism, covoare persane sau muzică folosită ca sursă de inspiraţie pentru...

Național
  • Marți, 23 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Senatul a votat legea salarizării

Legea salarizării a trecut de Senat, astăzi, cu 85 de voturi „pentru”, zece voturi „împotrivă” și 12 abțineri. Urmează votul din Camera Deputaților, cameră decizională. Propunerea legislativă...