accident rutier posada autoturism prapastie

Accidentul rutier a avut loc pe DN1, la Posada, la km 115, în zona Văii Orății.

Potrivit primelor informații, un autoturism a căzut într-o vale, la o diferență de nivel de 10 - 15 de metri și o distanță față de șosea de vrei 25 de metri. IJP Prahova a anunțat că nu au existat victime și că sunt înregistrate pagube materiale. În zonă nu au fost probleme de trafic.

Șansa celor trei ocupanți din autoturism a fost că în momentul în care autoturismul a părăsit carosabilul mașina a întâlnit un pâlc de copaci care au atenuat căderea.

Se pare că principala cauză care a stat la baza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum, tronsonul în care a avut loc accidentul fiind prevăzut cu multe curbe.

Acesta este cel de-al doilea accident rutier produs astăzi pe raza localității Posada. Primul accident s-a produs în această dimineață, în jurul orei 08.40, la km 115+170, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, două persoane fiind rănite.

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe Centura de Vest. Trei persoane rănite

Un accident rutier s-a produs miercuri dimineața în jurul orei 08.10 pe Centura de Vest a Ploieștiului.  UPDATE: Persoanele evaluate medical refuză transportul la spital. Accidentul s-a soldat doar cu...