logo observatorulph ro

Sunt câțiva care au observat că de câteva luni bune eu nu mai scriu la ziar. Pentru ei, dar și pentru cei care citesc zi de zi Observatorul Prahovean, mă simt obligat să fac următoarele precizări:

 

- da, observația este corectă: am renuntat să mai practic meseria de ziarist (să fac documentări, să scriu articole etc) încă de la finalul anului trecut când am optat pentru o carieră în domeniul comunicării.

- cu o excepție motivată de încheierea unor demersuri mai vechi, singura legătură cu editorialul ziarului a fost aceea a unor editoriale sporadice. O veste proastă pentru unii: intenționez să-mi păstrez acest obicei, cît timp cei din redacție vor considera ca textele mele aduc plusvaloare ziarului.

Citește și:


 

- parte importantă a noii mele activități pe care o derulez prin propria firmă este aceea de dezvoltare și comunicare pentru www.observatorulph.ro. În aceste domenii sunt împuternicit să reprezint, cu maxim succes sper, ziarul.

- compania pe care o conduc derulează proiecte de comunicare pentru mai multe entități din cele mai diferite domenii: economic, ONG sau politic.

Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost aproape în cei peste 20 de ani de carieră în jurnalism care, în cea mai mare parte a însemnat muncă de teren în Ploiești și Prahova. Rămânem în contact.

Mihai Nicolae