incendiu-ferma-baba-ana-imagini_f3429.jpg

Incendiul a izbucnit, ieri noapte, în jurul orei, 00.08, în satul Conduratu din localitatea Baba Ana, după ce focul a cuprins o fermă unde erau depozitate cantități mari de furaje.

Pompierii militari au fost în alertă ieri noapte. O persoană a sunat la 112 și a anunțat izbucnirea unui incendiu violent la o fermă din localitatea Conduratu.

„Pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate 5 autospeciale de stingere. La sosirea pompierilor militari la locul interventiei incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 400 mp la 100 de tone baloți din paie”, a precizat ISU Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Miercuri dimineață, incendiul era lichidat, însă trei echipaje de stingere acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative.

Intervenția de stingere a incendiului a fost una dificilă din cauza cantității foarte mari de furaje, fumului dens și temperaturilor ridicate, a precizat ISU Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg