utilaj-deszăpezire-magurele.jpg

În timp ce zeci de localități din Prahova fac eforturi financiare pentru plata serviciilor de deszăpezire, Primăria Măgurele a scăpat de grija unor astfel de cheltuieli. În baza unei asocieri cu mai multe localități din județ, localitatea a fost dotată cu mai multe utilaje care, la nevoie, pot efectua și deszăpezirea drumurilor și trotuarelor din localitate.

A nins, ieri noapte, în mai multe localități din Prahova, iar meteorologii anunță că vom avea parte de fenomene meteo și în următoarele zile.

Stratul de zăpadă așternut a fost îndepărtat rapid la Măgurele, unde pentru prima dată în acest an, au intervenit utilajele achiziționate de primărie prin Asociația Grupul de Acțiune Locală „Valea Teleajenului”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Prin Grupul de Acțiune Locală Valea Teleajenului am reușit atragerea a 90.000 de euro, fonduri cu ajutorul cărora am achiziționat utilaje, inclusiv pentru deszăpezire. Utilajele au ajuns în localitate la finele anului trecut, iar în această dimineață am reușit ca, prin forțele noastre, să îndepărtăm zăpada de pe trotuarele din localitate. Prin acest GAL, am achiziționat un tractor, o sărăriță cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii, dar și un utilaj prevăzut cu freză pentru zăpadă, care este prevăzut și cu un sistem de tuns iarba”, ne-a declarat Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele.

Noua investiție a scutit administrația locală de cheltuielile aferente serviciilor de deszăpezire. 

Foto: Facebook - primar comuna Măgurele, Vasilică Diaconu

49668469_2033048303440846_4742791372606537728_n.jpg

49668469_2033048303440846_4742791372606537728_n (1).jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.