padina fest

Iubitorii de muzică alternativă și munte își pot satisface ambele plăceri anul acesta la Padina Fest la 1500 metri altitudine în zilele de 28-31 iulie.

Festivalul are loc pentru al șapte-lea an la rând pe Platoul Padina din munții Bucegi. În perioada 28-31 iulie. Organizatorii au pus la dispoziție doritorilor un camping de corturi și s-au format zone pentru activități specifice muntelui: tiroliană, cățărări pe stâncă, trageri cu arcul, rapel, ateliere de aventură și multe altele.

În cele trei zile de festival vor avea loc în fiecare seară concerte de muzică rock și electro. Printre trupele anunțate anul acesta se numără: VIȚA DE VIE, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, COMA, E.M.I.L., PIXELS vor fi prezenţi la Padina Fest, vineri, 29 iulie 2016. ŞUIE PAPARUDE (ambasadorii festivalului), GOLAN, GOJIRA & PLANET H, BABA DOCHIA, WE SINGING COLORS, sunt artiştii pe care publicul îi va vedea pe Platoul Padina în seara electro de sâmbătă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Păstrând tradiţia, Filarmonica Muntenia va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, duminică dimineaţă. Şi tot păstrând tradiţia, seara de joi va fi rezervată trupelor la început de drum.

Padina Fest are loc la 1500 metri altitudine, în munții Bucegi, și are drept scop stimularea turismului montan. Abonamentele de festival se pot achiziţiona de pe platformele Eventim, myticket, iabilet.ro, la preţul de 100 lei. Primele 500 de abonamente se vor putea achiziţiona în regim extra-early-bird la preţul de 60 lei. Alte 1000 de abonamente se vor putea achiziţiona în regim early-bird la preţul de 80 lei.

Abonamente se vor putea achiziţiona şi direct de la festival, în limita locurilor disponibile, la preţul de 120 lei.

Platoul Padina se află în județul Dâmbovița, accesul din Prahova făcându-se pe drumul de la intrare în Sinaia. Ca și atracții turistice aici se mai pot vizita: Lacul Bolboci- ce oferă o imagine extraordinară, Peștera Ialomiței- cea mai vizitată peșteră din masivul Bucegi și care găzduiește o biserică, sau numeroasele trasee montane care oferă o panoramă deosebită asupra văii Prahovei.

Daiana Miclea

Eveniment
  • Miercuri, 20 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Festival Turcesc în week-end la Ploiești

Între 22-24 iunie, în Parcarea Griviței (vis-a-vis de Omnia), pentru toţi iubitorii de artă, cultură și preparate orientale, se desfăşoară ”Anatolian Food Festival” sau Festivalul Turcesc după cum a...