padina fest

Iubitorii de muzică alternativă și munte își pot satisface ambele plăceri anul acesta la Padina Fest la 1500 metri altitudine în zilele de 28-31 iulie.

Festivalul are loc pentru al șapte-lea an la rând pe Platoul Padina din munții Bucegi. În perioada 28-31 iulie. Organizatorii au pus la dispoziție doritorilor un camping de corturi și s-au format zone pentru activități specifice muntelui: tiroliană, cățărări pe stâncă, trageri cu arcul, rapel, ateliere de aventură și multe altele.

În cele trei zile de festival vor avea loc în fiecare seară concerte de muzică rock și electro. Printre trupele anunțate anul acesta se numără: VIȚA DE VIE, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, COMA, E.M.I.L., PIXELS vor fi prezenţi la Padina Fest, vineri, 29 iulie 2016. ŞUIE PAPARUDE (ambasadorii festivalului), GOLAN, GOJIRA & PLANET H, BABA DOCHIA, WE SINGING COLORS, sunt artiştii pe care publicul îi va vedea pe Platoul Padina în seara electro de sâmbătă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Păstrând tradiţia, Filarmonica Muntenia va susţine un recital-eveniment în cadrul festivalului, duminică dimineaţă. Şi tot păstrând tradiţia, seara de joi va fi rezervată trupelor la început de drum.

Padina Fest are loc la 1500 metri altitudine, în munții Bucegi, și are drept scop stimularea turismului montan. Abonamentele de festival se pot achiziţiona de pe platformele Eventim, myticket, iabilet.ro, la preţul de 100 lei. Primele 500 de abonamente se vor putea achiziţiona în regim extra-early-bird la preţul de 60 lei. Alte 1000 de abonamente se vor putea achiziţiona în regim early-bird la preţul de 80 lei.

Abonamente se vor putea achiziţiona şi direct de la festival, în limita locurilor disponibile, la preţul de 120 lei.

Platoul Padina se află în județul Dâmbovița, accesul din Prahova făcându-se pe drumul de la intrare în Sinaia. Ca și atracții turistice aici se mai pot vizita: Lacul Bolboci- ce oferă o imagine extraordinară, Peștera Ialomiței- cea mai vizitată peșteră din masivul Bucegi și care găzduiește o biserică, sau numeroasele trasee montane care oferă o panoramă deosebită asupra văii Prahovei.

Daiana Miclea

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Programul "Rabla pentru electrocasnice", lansat azi

Programul "Rabla pentru electrocasnice", finanţat de Ministerul Mediului, prin AFM şi destinat persoanelor fizice, va fi lansat marţi. Ministerul Mediului organizează, marţi, conferinţa de lansare a...