VIDEO: Mai multe imagini cu Palatul Culturii din Ploiești apar în trailerul serialului BBC „Ocolul Pământului în 80 de zile”

0

Un serial produs de BBC după cartea lui Jules Verne „Ocolul Pământului în 80 de zile” conține scene turnate anul trecut la Ploiești. VIDEO la finalul textului.

Serialul „Ocolul pământului în 80 de zile”, o coproducție Anglia, Franța, Germania, a fost cumpărat de BBC și va fi difuzat începând din 2 ianuarie 2022. În trailerul oficial apare și o imagine cu Palatul Culturii din Ploiești, transformat într-o gară din New York, locul de unde începe călătoria personajelor.

Observatorul Prahovean a publicat la vremea respectivă imagini de pe platoul de filmare amenajat în zona centrală a Ploieștiului pentru turnarea mai multor scene din „Ocolul pământului în 80 de zile” (detalii și foto AICI)

De altfel și decorațiunile din Magazinul de Antichități din centrul orașului au fost folosite în acest film, considerat una dintre cele mai așteptate producții ale anului viitor.

Atunci, reprezentanții Castel Film Studios l-au rugat pe Ionuț să le împrumute mai multe articole (statuete, tablouri și rame) care se încadrau perfect în atmosfera romanului de aventuri (detalii AICI).

VIDEO

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău