macelar_fcd9e.jpg

AB4 RH negativ este o combinație extrem de rară de grupă de sânge, pe care o are mai puțin de 1% din populația României. În 16 ani, Florin Munteanu a donat peste 100 de litri de sânge, pentru că se numără printre aceștia.

lorin Munteanu are 42 de ani, este din Ploiești și e unul dintre eroii anonimi care, cu fiecare picătură de sânge pe care o donează, salvează sau măcar prelungește viața unui om aflat în mare suferință. Grupa lui de sânge e extrem de rară

”Bună ziua! Vă rog, ajutați-mă, fratele meu e grav bolnav și, ca să scape, trebuie să facă un transplant de ficat. Avem nevoie de sânge, are grupa AB4 cu RH negativ, exact ca dumneavoastră. Vă rog, nu ne lăsați!”. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta este unul dintre mesajele disperate pe care le primește Florin. De la oameni pe care nu-i cunoaște. Nici nu-i întreabă cum de au numărul lui de  telefon.

Totuși, Florin, măcelarul-donator, se prezintă degrabă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploiești. Și donează.

Unu din o sută de români are AB4 RH negativ. De aceea, când nu îl sună rudele celor bolnavi, pe Florin îl caută doctorii de la centrul de transfuzie. 

Citeşte întreaga ştire:EXCLUSIV - Salvatorul de destine! Datorită faptului că are o grupă rară de sânge, un măcelar din Ploiești a donat în zeci de cazuri în care familiile disperate l-au căutat!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg