Aflată în pragul falimentului, SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri în valoare de 1.435.000 lei pentru două luni

0
anunt-paza-sgu.jpg

anunt-paza-sgu.jpg

Săptămâna trecută, observatorulph.ro a publicat informația potrivit căreia Serviciul de pază de la SGU Ploiești va fi externalizat. Astăzi vă prezentăm documentul oficial prin care SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri, în valoare de 1.435.000 lei pentru perioada 1 noiembrie – 31 decembrie 2018. Adică pentru două luni, cu posibilitatea prelungirii cu încă patru luni.

Anunțul a fost publicat pe 12 octombrie, iar ofertele se depun până miercuri, 17 octombrie.

Firma câștigătoare va primi, așadar, peste 700.000 de lei pe lună, de la SGU, pentru un dispozitiv compus din 28 de posturi de paza permanente, pentru 14 obiective (sedii, parcuri, parcări, cimitire)  si 1 post de pază mobil. 

Măsura externalizării serviciului de pază a fost justificată de conducerea societății prin transferuri paznicilor angajați la SGU în alte sectoare, inclusiv îngrijire spații verzi și de producție.

Cu alte cuvinte, cheltuielile societății, ai cărei angajați nu și-au mai primit salariile la timp de luni bune, vor crește, în medie, lunar, cu 700.000 de lei pentru servicii de pază.

Luna trecută, zeci de angajați au renunțat să mai muncească, cerând plata salariilor restante. Detalii aici: Scandal la SGU Ploiești. Angajații nu și-au primit salariile restante și nici bonurile de masă

Datoriile SGU Ploiești sunt de ordinul milioanelor de lei.

Gurile rele vorbesc deja că firma care va câștiga licitația are trei inițiale și coincide cu denumirea unui transportator de persoane din Prahova. Vom reveni cu detalii.

Anunțul de licitație

Anunt-page-001.jpg

Fragmente din caietul de sarcini

caiet_de_sarcini (1)-page-001.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-002.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-003.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-007.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-008.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-010.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău