anunt-paza-sgu.jpg

Săptămâna trecută, observatorulph.ro a publicat informația potrivit căreia Serviciul de pază de la SGU Ploiești va fi externalizat. Astăzi vă prezentăm documentul oficial prin care SGU cumpără servicii de pază pentru parcări, cimitire și parcuri, în valoare de 1.435.000 lei pentru perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2018. Adică pentru două luni, cu posibilitatea prelungirii cu încă patru luni.

Anunțul a fost publicat pe 12 octombrie, iar ofertele se depun până miercuri, 17 octombrie.

Firma câștigătoare va primi, așadar, peste 700.000 de lei pe lună, de la SGU, pentru un dispozitiv compus din 28 de posturi de paza permanente, pentru 14 obiective (sedii, parcuri, parcări, cimitire)  si 1 post de pază mobil. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Măsura externalizării serviciului de pază a fost justificată de conducerea societății prin transferuri paznicilor angajați la SGU în alte sectoare, inclusiv îngrijire spații verzi și de producție.

Cu alte cuvinte, cheltuielile societății, ai cărei angajați nu și-au mai primit salariile la timp de luni bune, vor crește, în medie, lunar, cu 700.000 de lei pentru servicii de pază.

Luna trecută, zeci de angajați au renunțat să mai muncească, cerând plata salariilor restante. Detalii aici: Scandal la SGU Ploiești. Angajații nu și-au primit salariile restante și nici bonurile de masă

Datoriile SGU Ploiești sunt de ordinul milioanelor de lei.

Gurile rele vorbesc deja că firma care va câștiga licitația are trei inițiale și coincide cu denumirea unui transportator de persoane din Prahova. Vom reveni cu detalii.

Anunțul de licitație

Anunt-page-001.jpg

Fragmente din caietul de sarcini

caiet_de_sarcini (1)-page-001.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-002.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-003.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-007.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-008.jpg

caiet_de_sarcini (1)-page-010.jpg

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.