magazin-anaf-ploiesti8

În Ploiești există un magazin ANAF unde sunt scoase la vânzare mărfuri confiscate de inspectorii agenției în urma controalelor desfășurate la societățile comerciale din Prahova. 

 

Magazinul este poziționat în Piața Victoriei, nr.4, lângă sediul central al Poștei Române. Ploieștenii care trec pragul magazinului constată după doar câteva minute că prețurile mărfii expuse nu diferă cu mult de celelalte magazine sau supermarketuri.

Practic în magazinul ”Shopping la Confiscate” există o gamă variată de bunuri de la huse pentru telefoane, tacâmuri, articole pentru bucătărie, până la produse de curățenie, haine, încălțăminte , aparatura electrică și generatoare.

 

O pereche de adidași Nike sau Adidas se vinde cu 110 lei perechea, ustensilele de bucătărie au prețuri începând de la 2-3 lei până la 10-12 lei, iar blugii și alte sortimente de pantaloni pot fi achiziționați cu prețuri cuprinse între 25 și 60 de lei.

Produsele de curățenie (detergent de vase, articolele din gama dezinfectanților  etc) pot fi achiziționate cu prețuri începând de la 5 lei.

Oalele pentru bucătărie, de inox sau emailate au prețuri cuprinse între 40 și 85 de lei, iar seturile cu cești pentru cafea pornesc de la 30 de lei. Totodată în magazin sunt scoase la vânzare și vase termice la prețuri începând cu 40 de lei, iar seturile de căni și pahare pleacă de la 11-12 lei.

Un mixer poate fi cumpărat cu prețul de 40 de lei, iar prețul tigăilor pornește de la 25 de lei.

În magazinul ANAF-ului există și produse cosmetice cum ar fi vopseaua de păr care poate fi achiziționată la prețuri începând cu 7 lei/flacon, after-shave-uri (16-19 lei), dar și de curățenie: spray-uri pentru mobilă (12 lei), săpunuri, dar și detergenți pentru rufe (20 lei Ariel lichid)

Trebuie precizat că în magazin se comercializează și produse uzate, confiscate: ceasuri, telefoane mobile tablete – majoritatea fiind de generație veche (Nokia 5230 etc) scoase la vânzare fără încărcătoare. Pentru telefoane prețurile sunt cuprinse între 70 de lei și 150 de lei, iar pentru ceasuri prețurile variază între 35 și 150 de lei. Ce-i drept, aceste produse trebuie să-i soliciți vânzătoarei să ți le prezinte pentru că nu sunt expuse.

Printre cele mai scumpe produse scoase la vânzare se numără un generator al cărui preț este de 1300 de lei, dar și alimente.  Vezi mai jos imagini: 

{gallery}2016/10-octombrie/20/magazin-confiscate{/gallery}