Explicația Altex pentru amenda încasată de la Protecția Consumatorilor din cauza ”țepelor” de Black Friday

1

Reprezentanții Altex au reacționat după ce Protecția Consumatorilor a amendat compania cu 50.000 de lei și au propus suspendarea activității în urma unui control care a vizat campania Black Friday.

ANPC a anunțat recent că a amendat Altex pentru că în cadrul campaniei online Black Friday a promovat produse ca fiind la reducere de preț, fără a aplica reducerile din prețul de referință (cel mai scăzut preţ practicat în acelaşi spaţiu de vânzare în perioada ultimelor 30 de zile, înainte de data aplicării preţului redus).

Detalii aici:Protecția Consumatorilor a amendat Altex cu 50.000 de lei și a propus suspendarea activității pentru ”țepe” de Black Friday

Astăzi, reprezentanții Altex au organizat o conferință de presă în care au explicat de ce au fost amendați.

”Au fost găsite prețuri greșite la 44 de produse din 1000 verificate. Acestea au fost corectate imediat. Avem 100.000 de articole în oferta, a fost o eroare umană ce s-a întâmplat. Noi nu închidem, mâine e în continuare Black Friday. Am reparat, mai reparăm. Considerăm că ne-am făcut treaba și am reparat. Mai reparăm dacă mai e nevoie” au transmis cei din conducerea Alktex, potrivit Ziarului Financiar.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău