În cât timp răspunde și rezolvă VODAFONE problema unor clienți, care rămân fără internet și semnal tv când se aprinde iluminatul stradal?

0

Etrena problemă a unor prestatori de servicii din telefonia mobilă, furnizare de programe tv și internet – sunt foarte interesați și amabili când racolează clienții, apoi situația se schimbă radical când clienții au probleme și fac sesizări.

”Avem o ofertă foarte bună pentru dumneavoastră, avem cele mai bune servicii, avem cea mai mare acoperire, avem semnal puternic, avem de toate, doar să vă avem și client.” Sunt foarte drăguți când vor să te convingă. Sunteți deja familiarizați cu abordările, așa că nu insistăm.

Iată un exemplu de ceea ce se întâmplă când serviciile furnizate nu sunt conforme cu prevederile contractuale, cu promisiunile și așteptările. Sesizarea vine din partea unor clienți din localitatea Podenii Noi, comuna Bălțești, județul Prahova:

”Vă scriu în speranța că dumneavoastră puteți obține un raspuns din partea companiei Vodafone, companie la care sunt abonată pentru serviciile de televiziune și internet.

Concret, în localitatea Podenii Vechi, comuna Bălțești, acest serviciu nu funcționează de aproximativ o lună, în intervalul orar 20.00 – 6.30, atunci când se aprinde iluminatul stradal.

Am sunat de cel puțin 5 ori în decurs de o săptămână și răspunsul a fost același – ”o să rezolvăm.”

Ne-am săturat plătim abonamente pentru servicii de care nu beneficiem, iar în situația în care dorim să schimbam operatorul suntem obligați să așteptăm 30 zile.

Vă mulțumesc și sper ca măcar dumneavoastră să obțineți un răspuns din partea Vodafone!”

În așteptarea răspunsului de la Vodafone, sfătuim clineții oricărui operator, în momentele în care se confruntă cu astfel de situații, să nu ezite să sesizeze și OPC.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău