Magazinele Profi, amendate de OPC pentru campania ”Găsește banii domnului Cuponescu”

3

OPC a amendat rețeaua de magazine Profi după ce o pensionară a reclamat că ”nu poate beneficia de revistă, că este condiționată de valoarea cumpărăturilor, iar zeci de vârstnici nu se pot bucura de micile beneficii care se oferă din când în când”.

Astfel, comisarii au aplicat două amenzi, una de 5.000 de lei și cealaltă de 7.000 de lei pentru campania de reduceri, denumită ”Găsește banii domnului Cuponescu”.

Aceasta se derulează prin intermediul a 10 cupoane, care sunt cuprinse în interiorul revistă oferită fiecărui client care achiziționează produse în valoare de cel puțin 35 de lei.

OPC a considerat promoția drept o practică comercială incorectă și agresivă.

Detalii pe ziare.com

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Înainte și dacă cumpărați două pachete țigări primeai revista,acum trebuie neapărat să cumperi altceva să benefeciezi de revistă care oricum este neatractive de multă vreme. Părerea mea este că nu se merită să cumperi de 35 de lei și să beneficiezi de 4 produse,,La promotie „.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău