Kaufland retrage din magazine un produs pentru antrenamente. Benzile Newcential prezintă pericol de accidentare

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul: Newcential – Benzi pentru antrenament. La acest produs există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanțe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului. Clienții care au achiziționat acest produs sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească.

Comunicatul companiei:

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul: Newcential – Benzi pentru antrenament Cod EAN 4337185747427/Lot: 1234261-4020 (Numărul lotului este inscripționat pe partea din spate a elementului din mijloc).

Produsul s-a aflat la vânzare în magazinele Kaufland începând cu 06.01.2021.

La acest articol există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanțe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului.

Clienții care au achiziționat acest produs sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai folosească.

Pentru a proteja siguranța consumatorilor, Kaufland a reacționat imediat și a retras de la vânzare produsul menționat, din lotul cu numărul 1234261-4020.

Cei care au cumpărat acest produs se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Vodafone, Orange, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău