Reacția Flanco după ce o pensionară care a comandat un iPhone pentru nepotul său a primit o cutie cu șuruburi

O pensionară din Galați a comandat de la Flanco un telefon iPhone 11 Pro, de 6.700 de lei, cumpărat în rate, cadou pentru nepotul său. Femeia, de 64 de ani, a primit în schimb, de la curier, o cutie plină cu șuruburi. ”Deşi vindem zeci de mii de astfel de telefoane nu am mai avut o asemenea problema pana acum” a fost mesajul vânzătorului.

După ce cazul a fost mediatizat, reprezentanții rețelei de magazine Flanco au reacționat. Aceștia au anunțat că i-au dat femeii un telefon sigilat și că au început o anchetă internă.

”Produsul a plecat sigilat din depozitul nostru, acest lucru fiind verificat şi pe camerele din depozit. El a ajuns la client sigilat, prin intermediul curierului, iar clientul a confirmat acest lucru prin intermediul corespondenţei.

Clientul, din păcate nu a desfăcut produsul în prezența curierului, chiar dacă oferim acest serviciu gratuit şi insistăm, inclusiv prin sms-uri, ca acest serviciu să fie folosit de către client.

Conform tuturor verificărilor interne efectuate până acum, conform înregistrărilor video interne şi corespondenţei cu clientul, nu avem, în acest caz, nicio culpă, expediind, de bună credinţă, către client, un produs original, în ambalajul său original, sigilat.

Deşi vindem zeci de mii de astfel de telefoane nu am mai avut o asemenea problema pana acum”, au precizat într-un comunicat reprezentanţii Flanco pentru adevarul.ro.

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău