front_8d4da.jpg

Una dintre problemele cu care se confruntă astăzi românii se referă la imposibilitatea de a verifica din surse sigure credibilitatea unei firme, cât de reale sunt promisiunile pe care le fac companiile ce furnizează servicii diverse și în ce produse de pe piață ar trebui să se încreadă, ce să consume și ce nu.

De câte ori nu ai intrat într-un restaurant sceptic legat de cum va fi servirea și cât de sigură va fi masa din punct de vedere igienic? Nu ești nici primul și nici ultimul care are astfel de preocupări, dar ești dintre cei care pot pune punctul pe i vizavi de servicii și produse din orice nișă, printr-un review pe YesComment.ro. Și tu și ceilalți meritați să știți pe ce dați banii, dar și în ce măsură prețurile pentru diverse servicii și produse merită. Indiferent că mergi la o bancă, într-un restaurant sau la shopping, exprimă-ți părerea față de experiența pe care ai avut-o pe această platformă de review-uri în care dreptul de exprimare nu îți este limitat. Citește părerile consumatorilor înainte de a te decide legat de un produs sau serviciu și scutește-te de o cheltuială inutilă sau de un nou bagaj de supărări.

Ce poți face când îți iei țeapă în România?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Împrăștie vestea înșelătoriei a cărei victimă ai fost dând calificative și locurilor și produselor cu care ai avut contact. Ajută-i și pe alții să evite neplăceri de genul unor prețuri finale umflate la service-ul auto printr-un comentariu pertinent pe platforma YesComment.ro și scapă de nervi.

Dă-i hate companiei aeriene care te-a lăsat fără loc și ți-a stricat planurile de vacanță pe aceeași platformă. Unește-te cu ceilalți români într-o comunitate în care adevărurile incomode sunt spuse direct, fără ocolișuri.

Portalul îți permite să îți spui povestea sau să o citești pe a altora ca să nu repeți experiența lor nasoală. Fie că e vorba de un cadru medical ce ți-a dat viața pe dos, de o benzinărie din care ai ieșit tras în țeapă sau orice împrejurare, spune tuturor despre asta.

Fă viața altora mai ușoară printr-un review pozitiv firmei/magazinului care a fost profi!

Desigur că nu trebuie să fie totul despre experiențele neplăcute prin care ai trecut.  Poți să lași un review care să îi ajute pe ceilalți români sau turiști să ajungă în restaurantul potrivit, să alimenteze dintr-o benzinărie care strălucește la nivel de igienă, să își facă un card bancar cu o mulțime de avantaje, să cumpere electronicele la un preț real, etc.

Ești invitat să faci parte din comunitatea uriașă YesComment.ro, portalul pe care sunt încărcate date și informații despre mii de companii din România, care aparțin de 16 domenii de activitate. Poți oricând să devii parte din rândul celor care fac topul companiilor din țară!

Indiferent că ai de spus ceva de bine sau ai avut o experiență deloc plăcută legat de o companie, de serviciile sau produsele unui brand, de masa servită într-un restaurant din orice județ din țară, îți poți împărtăși gândurile, asigurându-te că și ceilalți află despre ce ți s-a întâmplat. E timpul să trasăm transparența pe care nu orice firmă de pe terioriul țării e dispusă să o ofere, pentru a scăpa de neplăcerile uzuale! E timpul să fim documentați legat de orice serviciu dorim să ni se furnizeze pentru a ne asigura că primim calitatea pe care o pretindem. E timpul să comentăm sau să oferim un review util pentru toți românii!

yescomment3_1d046.jpg

(P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg