fbpx

apa1_567b0.jpeg

O cititoare ne-a trimis o sesizare referitoare la calitatea apei furnizată în Valea Călugărească de compania Jovila în ultimele zile.

”Bună ziua. De sâmbătă avem probleme cu apa potabila furnizata de către Jovila Construct în Valea Calugareasca. Sâmbăta ni s-a spus ca, datorita căderii de tensiune din zona aceasta, pompele de apa s-au oprit, dar ca se va relua furnizarea. Într-adevăr apa a venit la robinete pe la ora 20, dar atât de neagra și murdara încât nu a putut fi folosita. Duminica, alimentarea cu apa s-a oprit din nou, iar aseară a venit iarăși murdara și plina de reziduri. Astăzi a fost totul în regula pana la ora 16 când ba venea apa, ba se oprea. Acum a venit apa dar este incredibil de neagra.

Cum sa ne spălăm copii cu asa apa? Cum sa ne spălăm noi cu asa apa? Cine ne plătește pagubele (centrale defecte, țevi înfundate etc). Pe cei de la Jovila Ploiești nu i-am gasit sa ne răspundă la telefon iar responsabilul de la Valea Calugareasca și-a închis telefonul ca să nu fie deranjat. Noi pe cine putem trage la răspundere? Cum putem plăti în 2019 un serviciu și sa nu putem beneficia de el? Vă transmit și imagini cu apa din Valea Calugareasca. Pun pariu ca numai potabilă nu e!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Autoritățile locale susțin că de vină pentru această situație sunt penele de curent care golesc instalațiile operatorului de apă. 

VIDEO

FOTO

apa3
apa2
apa1

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg