”Nu va exista lockdown!” Premierul Cîțu a pus-o la punct pe Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății

Andreea Moldovan a încercat să comunice pe mai multe canale media, insistând asupra unui posibil lockdown pentru măcar două săptămâni. Declarațiile sale AICI.

Pentru că astfel de declarații agită și mai mult tensiunile sociale, premierul Florin Cîțu s-a văzut nevoit să iasă public și să lămurească ce intenționează să facă guvernul pe care îl conduce.

Florin Cîțu: „Am avut o discuție cu doamna secretar de stat și vă dădea un exemplu teoretic. Anul trecut, toate discuțiile despre carantinare se învârteau în jurul a două săptămâni, pentru că asta era discuția despre virus. Trebuie să stai în casă 14 zile pentru a scăpa de virus, era o discuție teoretică, nu era o discuție ipotetică, nu era o propunere.

Ca să vă răspund mai clar, nu luăm în calcul o carantinare, m-am opus din primul moment, am spus că nu va exista un lockdown generalizat în România. Mergem în direcția relaxării, dar cu această condiție, să ne vaccinăm cu toții. 1 iunie se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm, altfel nu avem șanse.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău