Consilierii locali liberali au depus astăzi un proiect privind demiterea primarului interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu. Aleșii PNL îi reproșează edilului lipsa iluminatului festiv de sărbători, precum și modul defectuos în care se derulează lucrările pe fonduri europene.

 

Comunicatul de Presa al PNL Ploiești

Consilierii locali ai PNL Ploiesti au depus astazi, 03.11.2015, un proiect de hotarare prin care solicita demiterea lui Iulian Teodorescu din functia de viceprimar, considerandu-l principalul responsabil pentru situatia fara precedent in care se afla Ploiestiul la acest final de an.

Partidul National Liberal, prin reprezentantii sai,  a atras atentia in nenumarate randuri cu privire la modul defectuos in care se desfasoara lucrarile pe fonduri europene care, nefinalizate la termenul prevazut in contract (31 decembrie 2015), vor produce prejudicii grave in bugetul municipiului Ploiesti, confirmate de altfel si prin adrese oficiale semnate de reprezentanti a executivului.

 

Totodata, consideram inacceptabil faptul ca in acest moment nu a fost identificata nicio solutie pentru ca ploiestenii, platitori de taxe si impozite la bugetul local, sa nu beneficieze de iluminatul ornamental specific sarbatorilor de iarna in toate cartierele Ploiestiului din cauza unei neglijente de neconceput: lipsa alocarii bugetare necesare.

Avand in vedere numarul foarte ridicat al problemelor sesizate in spatiul public atat de cetatenii din Ploiesti, cat si de reprezentantii mass-media, precum si lipsa de reactie, prin masuri concrete de remediere, a domnului Iulian Teodorescu , PNL Ploiesti considera oportuna demiterea actualului viceprimar cu atributii de primar, precum si sanctionarea celorlalti membrii ai executivului care se fac vinovati pentru aceste situatii.

 

 

 

 

 

 

 

Biroul de Presa al PNL Prahova