Reacția viceprimarului Ganea la înființarea echipei de fotbal a CSM Ploiești: ”Nu am votat proiectul!”

0
ganea_599e9.jpg

ganea_599e9.jpg

Informația că CSM Ploiești își face echipă de fotbal făcută publică de profesorul și comentatorul sportiv Dan Culicovschi, pe pagina sa de Facebook face valuri în administrația locală.

Prezentat drept inițiator al proiectului, alături de consilierul PSD, George Botez, viceprimarul Cristian Ganea susține că nu a votat inițiativa Comitetul de Coordonare al CSM Ploieşti.

Viceprimarul Ganea a postat pe Facebook următorul mesaj:

”Un proiect de reorganizare a activităţii sportive de la CSM Ploieşti a fost prezentat denaturat de o parte a presei, stârnind nemulţumirea suporterilor petrolişti (n.r. citiți reacțiile AICI).

Nu înţeleg implicarea numelui meu în această reorganizare, nu am votat proiectul aprobat de către Comitetul de Coordonare al CSM Ploieşti, fiind vorba doar despre „bucătăria” internă a celor de la clubul sportiv.

În plus, proiectul a fost dezbătut şi analizat de către toţi membri Comitetului de Coordonare, inclusiv de către reprezentanţii primarului Adrian Dobre.

Sunt şi voi fi întotdeauna un susţinător al sportului şi al sportivilor, indiferent de nivelul competiţional la care îşi desfăşoară activitatea sau de clubul în care activează.

Un oraş modern are nevoie de sport şi de baze sportive de calitate, dar şi de oportunităţi pentru a desfăşura activităţi sportive de orice nivel”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău